Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Teflon coatings

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Teflon coatings

Prompt-Cover realizeaza acoperiri cu Teflon si derivati ai acestuia, datorita tehnologiei de ultima generatie putem realiza acoperiri cu Teflon cu grosimi controlate si proprietati diverse dupa cu ar fi:

Anti-lipire si anti-murdarire - Teflon (PTFE) aplicat pe o suprafata va oferi proprietati excelente anti-lipire/anti-murdarire si va fi foarte usor de curatat.

Anti-udare –Teflon (PTFE) ofera suprafete hidrofobe si oleofobe, ce nu retin umezeala, nu permit lichidelor sa adere la suprafata.

Rezistenta la temperaturi inalte –Teflon (PTFE) raman stabile la temperaturi inalte de 260 gr.C in mod continu si pentru perioade scurte de timp la 290 gr.C.

Coieficient de frecare redus si rezistenta la abraziune - Teflon (PTFE) reduce frecarea si poate realiza scaderea  coeficientilor de frecare, coeficient de frecare aproximativ 0.02 la 0.15.

Rezistenta la coroziune si factori chimici – Teflon rezistenta cu succes la atacul celor  mai multe produse chimice si in cazul asocierii cu alti fluoropolymeri, cum ar fi FEP, PFA, imbunatateste semnificativ durata de viata a componentelor.

Anti-gripant –Teflon (PTFE) previne griparea si are proprietati excelente de alunecare.

Proprietati dielectrice – Teflon (PTFE) are rezistenta dielectrica ridicata, factor de disipare scazut, sunt izolante si rezistivitatea mare, oferind protectie si utilizare in multe aplicatii electrice.

*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura