Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Umidometru de contact pentru lemn Gann Compact A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2190 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Domeniu de masurare: Domeniul de masurare al aparatului Compact A se situeaza, in functie de tipul lemnului de masurat respectiv greutatea specifica bruta, intre 5 si 45 %. Daca domeniul de masurarare al aparatului este depasit, pe ecranul indicator(3) apare doar un punct, indicand faptul ca s-a depasit capacitatea de indicare a aparatului .

Temperaturi admise ale mediului inconjurator
Depozitare: +5 ℃ pana la +50 ℃ - pentru o perioada scurta -10℃ pana la +60℃, fara condens.
Utilizare: 10℃ pana la +40℃ - pentru o perioada scurta -5℃ pana la 50℃, fara condens

Dimensiuni:

Carcasa: L 170 x l 35 x h 35 mm, greutate cca. 140 g

Indicatie generala:

Indicatiile de utilizare trebuie urmate cu strictete, deoarece asa zisele “simplificari de utilizare” conduc adesea la erori de masurare.

Indicatii importante:

masurarile cu umidometrul Compact A nu trebuie facute pe un suport conductor(de ex. metal). In cazul lemnului cu o grosime mai mica de 40 mm(de ex. furnir, sipci etc.) se vor aseza mai multe randuri de materiale unul peste altul, pana se ajunge la o grosime min. de 40 mm. Masurarea se bazeaza pe principiul campului electric capacitiv. Electrodul activ de masurare (4) este dispus pe partea inferioara a aparatului. Pentru a evita o influenaare a procesului de masurare provocata de mana utilizatorului, aparatul trebuie tinut atat in timpul masurarii cat si al controlului de functionare numai de partea de jos.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura