Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Trusa de retus universala All-in-One

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6990 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descriere: una pentru toti, cu noua trusa All-in-One sunt bine echipati pentru toate cazurile de deteriorari. Mici zgarieturi pe dulap, o chiuveta ciupita, o gaura data gresit in faianta, urme de frecare pe masa din lemn sau orice altceva.

Cu trusa all-in-one reparati repede, valoros si durabil o multitudine de suprafete. Evitati lucrari costisitoare si lungi de schimbare si asigurati-va spatii si obiecte care arata din nou bine.

Trusa ALL-IN-ONE este optima pentru servicii de amenajare, hoteluri si gastronomie. In noua geanta veti gasi aproape toate materialele de umplere, ca Duo Royale, ceara moale, ceara dura, ceara extra-dura, Rex-Lith, dar si Kerami-Fill si materiale de umplere pentru ceramica sanitara si piatra naturala.

La acestea se adauga diverse materiale de retus ca, printre altele, creioane corectoare Kanten-Fix Premium si Pinsel-Fix, dar si toate ustensilele si sculele necesare. Ca si la celelalte sortimente si seturi si in aceasta geanta totul este aranjat sistematic si deosebit de practic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura