Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vile noi in ansamblul Corbeanca Park
125000 €
Brand
CASA VILA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Va prezentam spre vanzare cateva proprietati situate in Corbeanca Park - un ansamblu rezidential de anvergura, cu infrastructura gandita si executata la standarde occidentale, care confera locuitorilor sai un mediu civilizat, bine organizat si o comunitate cu aceleasi valori.

Situat intr-un cadru natural de exceptie, la liziera padurii Tamasi, ansamblul este ideal pozitionat in imediata apropiere a multiplelor puncte de interes: statie de masina, gradinite, Mega Image, Moara Corbeanca - restaurante, cafenele, curatatorie de haine, bancomat, farmacii etc.

Casele disponibile au preturi incepand de la 125 000 E (pentru o casa P+1, in regim single, cu garaj si teren propriu de 357 mp, ce poate fi amenajata conform dorintelor viitorului proprietar), pana la 139 900 E (pentru o casa P+1+pod mansardat, in sistem duplex, finisata "la cheie" la cele mai inalte standarde, cu bucatarie mobilata si utilata, bai utilate, dressing mobilat, window seat, centrala termica, sistem de securitate, terasa, gradina amenajata, locuri de parcare etc).

Toate vilele din Corbeanca Park sunt realizate in sistem constructiv format din caramida Porotherm, plansee de beton intre etaje, termoizolatie exterioara de 10 cm si dispun de imprejmuire cu gard placat pe exterior cu piatra naturala, porti pentru masina, gradini amenajate, locuri de parcare, racordare la toate utilitatile, contorizari.

Intregul ansamblu beneficiaza de paza 24h/24, loc de joaca pentru copii, infrastructura completa de utilitati, strazi asfaltate, iluminat public, spatii verzi amenajate.

Pentru detalii despre fiecare proprietate disponibila si programarea unei vizionari, ne puteti contacta la email: trimite email sau telefon: 0729 245 990.

Va asteptam cu drag la vizionare!
Din Gura in Gura