Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vila 2016 - ansamblul rezidential Corbeanca Park
139900 €
Brand
CASA VILA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Amplasata in ansamblul rezidential Corbeanca Park, vila a fost construita la cele mai inalte stadarde in anul 2016, fiind amplasata in cadrul ansablului Corbeanca Park, pe o strada cu spatii verzi generoase si locuri de parcare suficiente.

Vila, in sistem duplex, beneficiaza de un design moderrn, cu zone vitrate generoase (zona de luat masa cu bow window) si spatii deschise, ce confera casei luminozitate, caldura si o nota aparte de eleganta clasica.

Este formata din: 3 dormitoare (dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing), bucatarie cu living si zona de luat masa (49 mp), 3 bai, pod mansardat amenajat la cheie - open space (spatiu pentru un excelent loc de joaca pentru copii, hobby room, birou etc), terasa, curte privata amenajata cu gazon rulouri si sistem de aspersoare, 3 locuri de parcare.

DOTARI:
Finisaje complete de cea mai buna calitate, bai echipate (Ideal Standard), centrala termica Buderus, scara interioara din stejar masiv, usi interior albe de la Pinum, usa exterioara metalica vopsita in camp electrostatic, gard placat la exterior cu piatra naturala si dotat cu porti pentru masina, contorizari separate.

DETALII TEHNICE:
Constructia este executata pe structura pe grinzi si plansee de beton, zidarie din caramida Porotherm, termoizolatie exterioara de 10 cm, fiind racordata la toate utilitatile si beneficiind de contorizari separate.
Imobilul dispune de carte tehnica.

DESPRE ANSAMBLUL REZIDENTIAL CORBEANCA PARK:
Intregul ansamblu aduce beneficiul investitiei semnificative intr-o infrastructura de utilitati completa, proiectata si executata la standarde occidentale:
* acces prin drumuri asfaltate, cu latime generoasa, extinse prin trotuare circulabile;
* canalizare menajera, canalizare pluviala si sistem de hidranti;
* curent electric, apa, gaze;
* loc de joaca pentru copii;
* paza 24h/24h
* retea de iluminat public; retea CATV
* spatii verzi amenajate.

Atat partitionarea eficienta, constructia de calitate, cat si amplasamentul in cadrul unui ansamblu rezidential, recomanda aceasta proprietate ca fiind foarte potrivita unei familii cu 1 sau 2 copii.

Pentru orice informatii suplimentare sau programarea unei vizionari, ne puteti contacta la telefon 0729 245 990
Din Gura in Gura