Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promisiunea valorii

Membru Bizoo de 16 ani.
3.20
3 stars: Normal
66 pareri
Produse (2232)

Masina de gaurit tevi Forus CN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

162093 lei Lei
Brand
FORUSEASY
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Masina de gaurit tevi Forus CN (Garboli Italia)

Masina de gaurit cu control CN si motoare fara perii pentru simplificarea procesului de prelucrare, fara ajustari manuale, adecvata gauririi perpendiculare si in unghi a tevilor cu sectiune rotunda, patrata, profilelor rectangulare, placilor metalice de diferite dimensiuni si realizate din diferite materiale, cum ar fi fier, inox, alama, aluminiu si titaniu.

Masina este modulara si poate fi echipata cu o unitate de gaurit sau cu doua. Unitatea de gaurit este foarte rezistenta si se plimba pe sine de ghidare lubrificate realizate din otel calit. Axul cu diametrul de 90 mm are o mandrina de standard ISO 40, adecvata pentru gaurire cu burghie cu diametru de la 5 la 50 mm. Avansul unitatii de gaurit este realizat prin recircularea surubului cu bile actionat de motorul fara perie. Viteza motorului de gaurire poate fi ajustata cu ajutorul unui echipament invertor. Masa de basculare, de care sunt fixate unitatile de gaurit poate fi invartita cu +/- 40-90 cu scopul de a obtine gaurile perpendiculare sau inclinate.

Racirea/lubrificarea "minimala" a burghiului este realizata de o pompa care injecteaza aer si ulei in cantitati si timpi programabili. Dispozitivul de fixare al pieselor de prelucrat este autocentrant si are un interval de prindere de la 10 la 100 mm. Panoul de control cu touch screen cu sistem de operare CN, permite programarea parametrilor de gaurire si a ciclilor de lucru intr-un mod foarte simplu si intuitiv.

Dispozitivul de prindere si de avans al pieselor de prelucrat, are o lungime standard de 3 m si un ax autocentrant cu 4 falci pentru blocare pentru fixarea tuburilor circulare, patrate si rectangulare si este capabil sa se intoarca la 360 pentru realizarea gaurilor din orice pozitie. Avansul pieselor este realizat de un dispozitiv principal cu dinti cu sistem de citire decimala programabil. Un sistem mecanic de oprire permite realizarea mai multor gauriri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura