Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Copertine Desert

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Desert
Out Of stock
Descriere
Descriere

Recomandata in special pentru ferestre, creeaza conditii confortabile de temperatura pe timp de vara. La interior, protejeaza covoarele, tapetul si mobila impotriva razelor solare. La exterior, protejeaza cadrul si rama ferestrelor.

Panza este protejata intr-o caseta de aluminiu.

Detalii tehnice

Bratele de rabatre: sunt din profil de aluminiu eloxat, tensionate, de culoare alba vopsit in camp electrostatic- elemente inoxidabile.
Materialul este acoperit de o caseta din aluminiu si este compus din material textil cu pvc de înaltă tehnologie in 3 straturi ce asigură protecţia împotriva radiaţiei UV, împotriva ploii, zapezii şi asigură o umbră densă. P.V.C-ul are 680gr/m2 si este rezistent la foc.
Dimensiuni minime si maxima admise sunt de : 0,3 - 6,0 (m) / 0.5 - 1,5 (m)
Sistemul manual de manevrare permite rotirea în plan orizontal a axului (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la tragerea completa a copertinei. Actionarea sistemului de rotire se face prin intermediul unei manivele de manevrare .
Sistemul de actionare electric permite realizarea rotirii axului (inchiderea –deschiderea) acesteia prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu aplicat la capatul axului.
Copertina poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda în infrarosu si un receptor pentru aceasta telecomanda).
Au o eficienta energetica,protectie UV si izolatie fonica: buna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura