Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Copertine Mediterano

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mediterano
Out Of stock
Descriere
Descriere

Se preteaza indeosebi la acoperirea spatiilor ce apartin teraselor, curtilor interioare sau oricaror alte zone unde este necesara o solutie de acoperire care sa nu deranjeze circulatia pe dedesubt sau acolo unde o copertina cu brat basculant nu poate fi montata.

Detalii tehnice

Brate retractabile : sunt din profil de aluminiu, cu arc interior, eloxat de culoare alba vopsit in camp electrostatic- elemente inoxidabile.
Panza este din material textil de înaltă tehnologie cu 3 straturi ce asigură protecţia împotriva radiaţiei UV, împotriva ploii, frigului şi asigură o umbră densă.
Dimensiuni minime si maxima admise sunt de : 2,4 - 7,0 (m) / 1.0 - 3,5 (m)
Sistemul manual de manevrare permite plierea – desfasurarea în plan orizontal (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la plierea - desfasurarea completa a copertinei.
Actionarea sistemului de pliere-desfasurare se face
prin intermediul unei manivele rezistente de manevrare .
Sistemul de actionare electric permite plierea – desfasurarea acesteia prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu aplicat in interiorul copertinei independent de profile.
Copertina poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda în infrarosu si un receptor pentru aceasta telecomanda).
Au o eficienta energetica,protectie UV si izolatie fonica: buna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura