Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rolete exterioare aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Aluminiu
Out Of stock
Descriere
Rulourile exterioare sunt insa si adevarate maestre in economisirea energiei. In sezonul rece puteti economisi in zona ferestrelor pana la 30% din costurile pentru incalzire, iar in sezonul cald rulourile exterioare tin canicula la distanta.

Rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) reprezinta o bariera termica foarte eficienta, rulouri exterioare ce previn incalzirea geamurilor si, implicit, incalzirea spatiului interior.

Sistemele de umbrire exterioare, din care face parte intreaga gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu), sunt de doua ori mai eficiente din punct de vedere al protectiei termice decat cele interioare. Cca. 30% din transferul termic dintre locuinta si mediu se realizeaza prin ferestre.

In anotimpul rece, produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) pastreaza caldura din camera datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica.

Intre covorul de lamelele gamei de rulouri exterioare si geam se creeaza un strat de aer cu temperatura constanta care actioneaza ca o bariera termica, reducand la jumatate transferul termic al ferestrelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura