Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rolete extrioare de lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Rolete exterioare
Out Of stock
Descriere
Utilitatea rulourilor, asemănător obloanelor, este umbrirea si asigurarea unui grad sporit de siguranţă ferestrei pe care se montează. Recomandăm rulou pe case de locuit, clădiri publice şi comerciale, indiferent de stilul şi vârsta construcţiei.

Pe fereastra dumneavoastră, vă asigurăm că putem găsii soluţia cea mai bună de umbrire şi siguranţă.

Societatea noastra aplica tehnologia modernă, de ultimă oră si în fabricarea rulourile tradiţionale cu lamele din lemn de tei. Acestea putând fi acţionate manual, sau automatizate cu motor. Motoarele folosite, de o calitate excepţională, sunt tubulare, acţionate de la întrerupătorul montat pe perete, sau oferind un grad plus de confort, se poate realiza si acţionarea cu telecomanda a motorului. Avantajul acestor produse constă în posibilitatea nuanţării în concordanţă cu restul casei.
La noi aveţi posibilitatea să obţineţi rulouri în culoarea potrivită pentru casa Dumneavoastră.

Aspectul natural a tâmplăriei este conferit de un finisaj transparent, cu în cazul finisajului transparent se foloseşte baiţ pe bază de apă tip Sikkens dinGermania, fără efecte nocive, neinflamabile, conform paletarului de culori intern a societăţii Fenestela 68.

Acoperirea texturii lemnului se obţine printr-un finisaj opac cu vopsea.

În cazul oricărei finisări lemnul este tratat antiseptic, materialele de finisaj sunt pe bază de apă, nefiind nocive, dăunătoare la sănătate. Calitatea suprafeţei, obţinută în urma unei prelucrări îndelungate, asigură o protecţie şi un aspect estetic excepţional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura