Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tunel percolare (drenaj) Graf

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Tunelul de percolare a apei în sol "Sicker-Tunnel" a fost conceput, în primul rând, pentru proprietăţle situate in zonele suburbane şi pentru zonele rurale fara canalizare sau emisar natural (ape de suprafata, santuri sau canale de scurgere, vai cu scurgere asigurata natural) pentru evacuarea dar sistocarea apele pluviale sau a apelor uzate epurate.

Sistemul de percolare, format din unul sau mai multe tuneluri si placi de capat (cate doua pentru fiecare sir de tuneluri, poate fi dimensionat si conformat functie de situatiile concrete.

Montajul este realizat pe orizontală. Având doar 11 kg, este foarte uşor de montat timpul de instalare nedepasind 1 minut/bucata tunel. Are proprietatea carosabilităţii (pentru autoturisme), rezistind la o greutate de ca. 3,5 t/m2.

Capacitate de stocare înaltă
Tunelul de percolare GRAF are o capacitate de percolare (absortie a apei de catre sol) de de 5 ori maimare decât cea a unui dren conventional cu teava de drenaj si pietriş, pe acelasi volum de excavatie . 1 modul SICKER-TUNNEL (11kg) substituie 36m de tub de drenaj si cca.800kg pietriş.

Dimensionare la cerere
Tunelurile de percolare sunt montate liniar, aşa încât este uşor de obţinut capacitatea de depozitaredorită.

Montaj uÅŸor
Montajul unui modul este realizat uşor şi repede, fără aportul unor utiaje grele- un modul Sicker-Tunnel cântăreşte doar 11kg.

Retentie
Tunelul de percolare spre deosebire de teava de drenaj are posibilitatea de a retine 300 l apa /buc care poate fi folosita pentru udare, irigare sau filtrata pentru spalare. Extragerea apei se poate efectua cu o pompa submesibila introdusa prin teava DN200.

Siguranta
Spre deosebire de sistemele cu teava de drenaj, nivelul apei din sistemul cu tunel poate fi supravegheat prin teava DN200.In situatii de sol suprasaturat cu apa, datorita ploilor diluviene, o pompa cu senzor de nivel, montata permant prin teava DN200 va asigura functionarea in totala siguranta a sistemului fara a intrerupesursa se apa uzata, cu clapeta antiretur, aceiasi pompa servind si pentru udare, irigatii, spalare TraficTunele sunt construite pentru a suporta incarcatura generata de traficul usor (autoturisme) putand fi amplasate sub parcari sau drumuri.

Montajul unui modul este realizat uşor şi repede, fără aportul unor utiaje grele - un modul Sicker-Tunnel cântăreşte doar 11 kg.
Materiale suplimentare pentru instalarea unui tunel de infiltratie ( asigurate de catre client ):
a. teava de aerisire Dn 200 = 2 ml;
b. membrana geotextil = 1,5 ml
d. dimensiunile sapaturii / tunel : L =1,40 m; l =1,5 -2,00 m.  adancimea se calculeaza adaugand 80 cm de la baza tevii ce iese de la statia de epurare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura