Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pro Green S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Insecticid Maxforce IC Gel
66 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Extrem de eficient in combaterea principalelor specii de gandaci de bucatarie:
- Blatella germanica (gandacul mic rosu-roscat), Blata orientalis (gandacul mare rosu-roscat) si Periplata americana (gandacul negru de bucatarie).

Nu pateaza, nu lasa urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.
Doza de aplicare recomandata: 0.1 g - 0.2 g/mp (o picatura cat un bob de mazare). Fiind un produs gata de utilizat, acesta nu se dilueaza sau se amesteca cu alte substante inainte de aplicare.

Instructiuni specifice de lucru: dupa o monitorizare a nivelului de infestare (care se poate realiza prin capcane lipicioase), se va incepe tratarea ariei prin aplicarea metodica, la distante de 1-2 m a “boabelor” de gel, insistandu-se acolo unde gandacii se ascund: in zona tevilor de scurgere de la bucatarii si bai, sub si in spatele electrocasnicelor (aragaze, frigidere, masini de spalat), in zona tocurilor de usa, a contoarele electrice, a tevilor de intrare de la calorifere, in colturi ascunse luminii, unde sunt crapaturi in perete sau podea sau in orice alt loc unde aplicarea insecticidelor lichide nu este posibila.

Timpul de actiune si activitatea biocida: dupa 24 de ore de la tratament se vor observa primii gandaci morti care, pe cat posibil, vor trebui sa fie lasati pe loc. Gandacii, prin natura speciei, se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morti, iar tratamentul cu MaxForce IC foloseste acesta caracteristica in generarea unui efect de “cascada” sau de “domino”: exemplarele vii sau cele tinere, nascute dupa expulzarea oualelor de catre femela-gandac contaminata cu MaxForce IC, vor “consuma” (si) semenii morti, in plus fata de picatura de gel si vor muri, si ei, in cateva zile. Studiile efectuate au aratat ca un 1 gr. de MaxForce IC omoara, in 48 de ore, circa 200 gandaci prin contact direct si, in 5-7 zile, peste 1000 prin efectul “in cascada”, atingand o eficacitate de 100% in maxim 7 zile de la prima aplicare.

Categoria de utilizatori: populatie.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura