Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Forestry & biomass equipme

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tocator deseuri lemnoase si vegetale 89 MTS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Biomatich 89 mts
Out Of stock
Descriere
Linia de utilaje profesionale destinate tocarii deseurilor vegetale cu maxima capacitate de productie si cu minima poluare fonica.
Gama GANDINI Biomatich este compusa din 4 modele de tocatoare cu ciocan pentru maruntire a resturilor vegetale de diverse tipuri, avand capacitate mare de micsorare a volumului, intr-un timp foarte scurt. Antrenate la tractor sau cu motor proriu diesel.
Caracteristica principal este sistemul de maruntire cu ciocane grele cu profil autofilentant ce garanteaza functionarea timp de 800 de ore fara nici o interventie.

Dispozitivul electronic CPT montat    este porgramabil in totalitate in functie        de regimul de rotatie a rotorului, regleaza in mod automat ritmul de inaintare a lemnului,    prin intemediul electrovalvolei.
La toate utilajele din gama Biomatich, comenzile operatiunilor    hidraulice sunt in totalitate electronice pentru a putea garanta o maxiam precizie si o majora siguranta generala.
Tocatoarele BIOMATICH GANDINI sunt concepute pentru tocarea deseului biodegradabil precum pamant, scoarta de copac, ambalaj de lemn, carton, etc. poate fi echipat cu un motor diesel propriu, sau antrenat la tractor.
BIOMATICH este un model de tocator profesional care dispune de un sistem cu cutite mobile. Poate toca orice fel de deseu “verde”.
Camera sa de tocare este compusa dintr-o moara cu ciocane reversibile.
Cutitele au o durabilitate de 700/800 h depinzand de consistenta materialului de tocat.
Diametrul maxim ce poate fi tocat este de pana 30cm.
Latimea rotorului mare, poate fi folosit si la tocarea cutiilor de fructe sau legume.
Marimea materialului tocat se ajusteaza cu ajutorul sitelor de diferite marimi.
Utilajul este alimetat cu material cu ajutorul unei role hidraulice care este actionata automat in concordanta cu forma si marimea deseului la intrare.
Versiuni disponibile: cu atasament pentru tractor sau cu 2 roti pentru transportare.

site PROGEMA: www.utilajepentrupadure.ro    Contact 0785 267980
Trimite mesaj
Din Gura in Gura