Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament electric

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Murrelektronik ofera o gama cuprinzatoare de produse pentru concepte de instalare electrice si electronice, de la panoul de comanda, la interfata si pana la field.

Toate produsele sunt dezvoltate si produse a cel mai inalt nivel tehnologic. Sunt elaborate in cel mai mic detaliu. Produsele Murrelektronik isi dezvaluie efectul deosebit in cadrul interactiunii. Cu ajutorul lor se pot realiza solutii de conectivitate de prima clasa pentru instalatia utilajelor si masinilor

Electronica in panoul de comanda
Componentele tabloului de la Murrelektronik asigura alimentarea optima cu energie electrica. Componentele individuale sunt coordonate in mod exceptional unele cu altele. Asa este asigurata o alimentare continua cu energie electrica la nivel inalt. Focusul este pus pe un grad ridicat de eficacitate. Instalatia se conecteaza in cel mai scurt timp. Modulele de depanare si modulele tampon asigura disponibilitatea dispozitivului.

Interfete
Interfetele de la tablou in camp sunt componente elementare pentru conceptele multor instalatii. Murrelektronik ofera un program cuprinzator pentru conectarea rapida, pentru deconectare simpla si conectarea aparatelor de diagnoza. Componentele pot fi utilizate variabil. Stecherele pentru tabloul electric si elemente cu iluminare puternica rotunjesc portofoliul.

Sisteme I/O
Sistemele I/O de la Murrelektronik conecteaza actuatorii intr-un sistem cu elementele de comanda. Cerintele fata de sistemele I/O sunt foarte diferite. Cateodata exista multe puncte I/O pe o suprafata limitata, cateodata trebuie acoperite distante mari. Mediul poate fi ordonat sau dur. Murrelektronik ofera diverse sisteme I/O, de la solutiile practice de distributie pana la sisteme de fieldbus foarte performante.

Tehnica de conectare
Murrelektronik este lider pentru cablurile de conexiune, cu o diversitate fara sfarsit de tipuri de cabluri, culori si forme de conexiune. Conectorii circulari M8 si M12 sunt preconfectionati si disponibili pentru aproape toate lungimile de cablu. Comutatoarele de protectie si LED sunt de multe ori integrate. Adaptoarele practice si conectorii T cresc flexibilitatea. Cheia dinamometrica este un ajutor practic si asigura etanseitatea conexiunilor.

Daca aveti nevoie de produse Murr Elektronik si nu stiti de unde sa le achizitionati va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Profix Timisoara va poate ajuta cu toate produsele fabricate de Murr Elektronik
Trimite mesaj
Din Gura in Gura