Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Statie de slefuit automata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Statie de matuit
Out Of stock
Descriere
Componenta:

-  Structura mecanica de rezistenta realizata din profile de aluminiu 40x40(4) + accesorii( coltare, capace profil, cauciuc canal profil, piulite, suruburi, flanse, balamale). Structura de Al este inchisa  cu placi de policarbonat(1),astfel incit sa realizaze o incinta inchisa,pentru a nu permite iesirea in exterior a prafului de material rezultat in urma slefuirii.
-  Pentru sustinerea structurii mecanice se vor monta in partea de jos  2 roti pivotante(7) si 2 roti cu frina(5) care ajuta la deplasarea statiei  si blocarea ei  in locul unde se vrea sa se instaleze.
Dimensiuni  statie ( L=1800mm x l=800mm x H=1800mm ).
- Dispozitiv de fixare si sustinere piese BMC cu placa  cu 3 stifturi (15)  pentru fixare piese BMC,cu placa suport  si de ghidare in partea de jos si lateral si cu 2 cilindri pneumatici(16) pentru stringere piesa.
- Mecanism de slefuire piese  realizat  cu 2 cilindrii pneumatici(13) fixati pe  masa  (19) cu posibilitate de reglaj a unghiului fata de piesa .In capatul cilindrilor sunt montati calapozii mecanici- abrazivi(14)pentru slefuirea piesei,
-  Dispozitiv de pozitionare  mecanism de slefuire(pozitie inainte pentru  slefuire piese si pozitie inapoi pentru  incarcare -descarcare pieseBMC) ,realizat din placa (17) pe care este montat cilindrul pneumatic(11) care impinge inainte - inapoi mecanismul de slefuire si este ghidat cu ajutorul  ghidajelor liniare(18) .
- Cuva de colectare span(12) realizata din inox.
- Usi  culisante (10) pentru alimentare -dezalimentare statie cu piese care culiseaza pe caile de ghidare(9)
- Instalatia pneumatica realizata cu:
Cutie pneumatica, filtru regulator, electrodistribuitore,   racorduri, conectori, furtune,etc.
- Instalatia electrica si automatizare realizata cu:
Dulapul electric(8) echipat cu sursa 24 VDC, automat programabil, buton pornit-oprit ciuperca, lampa semnalizare, sigurante, contactori
- Turn luminos 2 culori(3)(verde slefuire,rosu alimentare-dezalimentare cu piese si stationare statie
- Pedala (6) de comanda  slefuire piese
- Senzorii (2) sesizare usi inchise-deschise
Trimite mesaj
Din Gura in Gura