Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Professional Team
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta achizitii publice, expert proiecte
2500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Depunerea de oferte pentru semnarea unui contract cu o autoritate contractanta este de cele mai multe ori o misiune dificila si laborioasa. Orice document nedepus sau incomplet poate duce la atribuirea contractului catre alt ofertant.

Odata cu introducerea DUAE (DEAU) in procedurile de achizitii publice misiunea ofertantilor s-a complicat in loc sa se usureze.
Experienta noastra din anul 2008 in domeniul achizitiilor publice poate sa va ajute in castigarea contractelor atribuite de autoritatile contractante.

Tarife:

1. achizitii directe: 500 lei + TVA la care se adauga 1% din valoarea contractului in cazul semnmarii contractului de achizitie publica;
2. proceduri simplificate : 2500 lei + TVA la care se adauga 1000lei comision de succes in cazul semnarii lui;
3. licitatii dechise : 3500 lei + TVA la care se adauga1000lei comision de succes  in cazul semnarii contractului de achizitie publica;

Nota:

Deoarece achizitiile publice sunt sisteme complexe si deosebit de sensibile in cea ce priveste o serie de documente, noi ne ocupam de completarea documentatiei de atribuire iar voi de documentele cerute elaborate de diverse autoritati (de exemplu Certificatul Constatator, diverse atestate, partea de cerinte a autoritatii contractante din Propunerea tehnica etc), de partea tehnica din Propunerea Tehnica si Propunerea Financiara.. De asemenea aveti sprijinul nostru pe intreaga perioada de elaborare si depunere a ofertei on-line (pe SEAP) sau off-line, intocmire raspunsuri la clarificari, etc.
Va putem sprijini in crearea contului de pe www.e-licitatie.ro (SEAP).
In cazul in care din motive imputabile noua nu veti castiga contractul, nu veti plati nimic din tariful corespunzator procedurii de achizitie.
Din Gura in Gura
Alte Produse