Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Performanta inseamna succes!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curs cosmetica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2400 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cosmetica: O calatorie fascinanta prin universul frumusetii, iar cursul oferit de noi va va purta prin cele mai ascunse taine ale sale, adresandu-se atat persoanelor care vor sa cunoasca pur si simplu acest domeniu, cat si celor care vor sa devina profesionisti in domeniul Beauty. Cosmeticianul este cel care studiaza si trateaza probleme de estetica si se ocupa de infrumusetarea corpului. Cosmetica a devenit o preocupare a tuturor femeilor, de toate varstele, aproape o obligatie sociala.

In urma cursului, vei reusi sa faci clientii sa se simta perfect in propria lor piele. O sa exersezi aplicarea diferitelor tratamente faciale, pentru toate tipurile de ten, folosind combina faciala cu functiile de vapozon, electroderm, perii rotative si vacuum, chimia produselor, utilizarea aparaturii cosmetice, initiere in machiaj, marketingul produselor cosmetice si serviciilor salonului.
Cursantilor Profesional New Consult li se asigura suportul de curs, produsele cosmetice, consumabilele, aparatura caracteristica si produsele profesionale de machiaj.

Telefoane: 0784.045.025, 0725.420.330, 0758.490.490, 0740.250.290
Email: office@profesionalnewconsult.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura