Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Profesional Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri cosmetica Arad Timisioara Oradea Cluj
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
S.C. Profesional Center S.R.L.

Organizeaza cursuri de formare profesionala Manichiura -Pedichiura, Unghii tehnice, Coafor, Cosmetica si Masaj . Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Daca nu ti-ai ales inca o meserie, o poti face acum!


Descrierea cursului:

Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician.Scoala este autorizara de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei,iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere,si este recunoscuta in UE.
In timpul primului modul numit Estetica Generala ,veti invata teoretic si practic toata tehnicile cosmetice necesare sa lucrati in orice salon In modulul doi numit Terapii de ten,si modulul trei numit Terapii Corporale,veti primi informatii avansate privind aceste tematici care vor face diferenta intre elevele acestei scoli si alte esteticiene.Cunostintele primite in aceste module va vor ajuta sa faceti fata celor mai inalte exigente.
Mentionam ca practica se face in scoala ,cu modele aduse din exterior sub supravegherea profesoarei.Programa scolii acopera in totalitate programa ministerului,astfel incit nu veti avea nevoie da cursuri suplimentare pt a acoperi competentele meseriei de cosmetician.

Programa cursurilor: aparate profesionale folosite ?n cosmetică, metode folosite pentru ?ngrijirea corporală, examenul cosmetic, fişa cosmetică, clasificarea tipurilor de ten, procese care stau la baza tratamentului cosmetic, masajul facial, măşti cosmetice, scheme de tratament pentru diferite tipuri de ten, pensat si vopsit gene si sprancene, machiaj, epilaţii cu ceară de unică folosinţă.
I. Noţiuni despre piele: structura pielii, funcţiile pielii; boli de piele
II. Faţă: noţiuni teoretice despre tipurile de ten, clasificările tipurilor de ten, afecţiuni ale pielii, etiologie, tratarea şi ameliorarea cosmetică, tehnici pentru reducerea ridurilor şi ?ntinerirea tenului, tehnici pentru tenul acneic etc.
III. Corp: noţiuni teoretice despre ţesutul adipos, celulită, drenaj limfatic şi alte tehnici ce se folosesc ?n tratamentele de remodelare corporală.


Diploma obtinuta la sfarsitul cursurilor ne poate ajuta cu succes atat la angajarea intr-un salon de inalta clasa cat si la dezvoltarea propriei afaceri in domeniu.

Certificat de calificare este emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii si este valabil in intreaga Uniune Europeana

Se acorda diplome eliberate de Ministerul Muncii si al Educatiei, recunoscute in strainatate.

Pretul cursului cosmetica 1200 ron
putandu-se achita in 4 transe.

S.C Profesional Center S.R.L Informatii si inscrieri la telefon: 0731.850.592; 0762.619.950; 0742.383.123;
Din Gura in Gura