Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Profesional Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri coafura Arad Timisioara Oradea Cluj
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
S.C. Profesional Center S.R.L.

Organizeaza cursuri de formare profesionala Manichiura -Pedichiura, Unghii tehnice, Coafor, Cosmetica si Masaj. Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Daca nu ti-ai ales inca o meserie, o poti face acum!

Daca esti o persoana care iubesti frumosul si ai putin talent, opteaza pentru domeniul estetic si intretinere corporala !

Doresti sa lucrezi in COMUNITATEA EUROPEANA ? vei avea succes cu o astfel de meserie!

Alege intre meseriile de Coafor, Cosmetica, Make up, Manichiura Pedichiura Unghii Tehnice sau Maseur .

De ce PROFESIONAL CENTER , CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA ?Pentru ca organizam aceste cursuri de 3 ani pe piata din Romania cu experienta acumulata international. IAR CALITATEA FORMATORILOR NOSTRI ESTE O GARANTIE A SUCCESULUI, EXIGENTA IN CEEA CE PRIVESTE CALITATEA CURSURILOR!

Talentul, Responsabilitatea, Creativitatea, Indrazneala si Respectul reprezinta doar cateva dintre valorile de referinta ale oamenilor nostri.

Profesional Center S.R.L va ofera cursuri de formare, dar si consultanta pentru a reusi in aceste domenii, foarte cerute pe piata muncii din tara si strainatate.

Descrierea cursului:

Cursul de coafura este unul dintre cele mai frumoase dar dificile cursuri pentru dobandirea unei meserii in domeniul infrumusetarii.

Este un curs de calificare, ceea ce presupune dobandirea de cunostinte la nivel de frizerie, coafor si hairstyle (tunsoare asimetrica).

Capitole de invatamant:

? Notiuni teoretice de realizare a cadrului ambiental al salonului
? Notiuni teoretice privind relatia cu clientii
? Frizerie
? Coafura simpla
? Colorometrie
? Vopsit
? Suvite
? Cocuri
? Tunsori diverse (dama, ocazie)
? Hair stiling (frizuri asimetrice)

Diploma obtinuta la sfarsitul cursurilor ne poate ajuta cu succes atat la angajarea intr-un salon de inalta clasa cat si la dezvoltarea propriei afaceri in domeniu.

Certificat de calificare este emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii si este valabil in intreaga Uniune Europeana

Se acorda diplome eliberate de Ministerul Muncii si al Educatiei, recunoscute in strainatate.

pretul este de 1500 Ron,putandu-se achita in 4 transe. Teoria se face la sala noastra de curs iar practica in salonul nostru.

S.C. Profesional Center S.R.L. Informatii si inscrieri la telefon: 0731.850.592; 0762.619.950; 0742.383.123;
Din Gura in Gura