Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lentile de vedere Crizal Prevencia
672 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este cea mai recenta inovatie din familia Crizal - ofera o mai buna protectie pentru sanatatea ochilor. Razele UV periculoase si lumina albastra - violet sunt filtrate, in timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Astfel, Crizal Prevencia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a ochilor. De asemenea, Crizal Prevencia ofera cea mai completa protectie a lentilelor impotriva reflexiilor, murdariei, zgarieturilor, prafului si apei.

Lumina joaca un rol important in sanatatea de zi cu zi:
- Lumina din domeniul vizibil este extrem de importanta pentru perceperea lumii inconjuratoare: forme, detalii, culori;
- Lumina blue - turcoaz este foarte importanta pentru sanatatea in ansamblu: reglarea ciclurilor se somn/veghe, dispozitie, performante cognitive, etc.
Dar lumina poate fi si cauza imbatranirii premature a ochilor:
- Razele UV sunt daunatoare pentru ochi, asa cum sunt si pentru piele, actiunea lor acumulandu - se pe parcursul intregii vieti si garbind imbatranirea ochilor si aparitia cataractei.
- Lumina blue - violet daunatoare a fost indentificata recent ca fiind nociva pentru celulele retinei. Cauzand leziuni oculare pe termen lung, ea poate grabi aparitia degenerescentei maculare legate de varsta (AMD).
Crizal Prevencia previne imbatranirea prematura a ochilor, prin filtrarea selectiva a luminii daunatoare.

Crizal Forte UV este cea mai transparenta lentila de pe piata care asigura maximum de protectie a ochilor impotriva radiatiilor UV daunatoare, reflectate atat de partea convexa, cat si de cea concava a lentilei. Acest lucru presupune cea mai buna valoarea a FPS* pentru ochi, de pe piata. Mai mult decat atat, Crizal Forte UV ofera cea mai buna claritate a vederii in timp dar si protectie impotriva celor 5 inamici ai vederii clare: MURDARIA, ZGARIETURILE, REFLEXIILE, PRAFUL, APA.

S-a constatat o puternica reflectie a radiatiilor uv asupra ochilor pe partea concava a lentilelor obisnuite anti-reflex. Noile lentilele Crizal Forte UV elimina de fapt aceste radiatiile uv ce se reflecta pe suprafata concava a lentilei. Factorul de protectie pentru lentilele crizal Forte UV este 60+**, iar asta inseamna ca purtatorii sunt de 60 de ori mai bine protejat cu crizal Forte UV decat cu lentile fara protectie. Crizal Forte UV contine un nou strat antireflex pe partea concava a lentilei, care ii extinde eficienta din domeniul vizibil la domeniul radiatiilor UV.

Persoanele care poarta ochelari sustin ca lentilele fara anti-reflex ofera un confort vizual redus si nu sunt estetice.
- componentele tratamentului ofera acum o excelenta eficienta anti-reflex si o foarte buna transparenta
- numarul limitat de straturi asigura rezistenta, durabilitate, si o excelenta stabilitatea a culorii reziduale. ca rezultat, Crizal Forte UV ofera o transparenta perfecta, cu transmisia luminii de 99% si o culoare reziduala foarte discreta, pentru lentile cat mai estetice.
Din Gura in Gura