Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tigaie Dry Cooker Trilogy
69 lei
Brand
Nou
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mancaruri gustoase pregatite mult mai repede, mai uniform si mai sanatos - folosind doar o picatura de ulei! Design inovator unic, cu 3 coloane de caldura pentru a beneficia de o conductivitate termica mult mai buna si mai rapida Circulatie mai buna a aerului – alimentele se gatesc in sucul propriu pastrandu-si vitaminele si aromele

Tigaie ideala pentru prajit, gatit, gatit la abur si chiar pentru copt Invelisul ceramic de calitate  retine mai multi nutrienti si este mai usor de curatat. Noua Tehnologie de tip Dry Cooking Te ajuta sa gatesti mancaruri pline de savoare si cu valori nutritionale ridicate

Pentru ca stim ca sanatatea celor dragi este cea mai mare prioritate a ta atunci cand gatesti zilnic, Dry Cooker Trilogy Ceramica a fost conceputa special pentru ca tu sa servesti o mancare mai buna pentru inima si silueta ta... si pur si simplu plina de savoare.

Atunci cand folosesti  Dry Cooker Trilogy Ceramica, ai nevoie doar de o picatura de ulei pentru a unge toata tigaia. Acest produs este ideal pentru cei ce doresc sa duca un stil de viata sanatos sau trebuie sa urmeze o dieta saraca in grasimi.

Design unic patentat pentru o circulatie superioara a aerului

Secretul noii tigai  Dry Cooker Trilogy Ceramica consta in designul sau unic patentat. Tigaia prezinta 3 coloane de caldura pe margini, care permit accesul aerului in interiorul vasului. Aerul super-incalzit circula apoi in interiorul vasului, astfel incat alimentele se gatesc mult mai bine in sucul propriu, pastrandu-si aromele. Datorita designului inovator cu 3 coloane de aer cald, mancarea se prepara cu 20% mai rapid decat in tigaile obisnuite. Invelis ceramic de calitate superioara Nu se zgaraie, ciobeste sau exfoliaza Noua tigaie cu design special a fost creata special pentru un stil de viata sanatos. Tigaia Dry Cooker Trilogy are un strat din ceramica realizat cu precizie, care nu se zgaraie, ciobeste sau exfoliaza! Suprafata sa densa si fina face ca mancarea sa nu se arda sau sa se lipeasca. Alimentele se gatesc uniform, iar tigaia se curata foarte usor! Maner detasabil va permite sa folositi tigaia in cuptor Capac din sticla Pyrex .
Din Gura in Gura