Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Eduard Octavian Business

0786884361,

Despre noi

Trimite mesaj
Despre Echipa Produse Universale:

Suntem ProduseUniversale.com - Magazin online care va asteapta cu produse din toate categoriile, o echipa tanara, dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic, si, implicit, la dezvoltarea acestuia.

Am hotarat sa oferim sansa de a beneficia de serviciile unui magazin online unei game mai largi de persoane, practicand preturi accesibile si pastrand tot- odata cel mai bun raport calitate/pret.

Cine nu isi doreste sa evite aglomeratia infernala din magazinele clasice si sa primeasca produsele ideale acasa sau la birou, mai ales ca nu trebuie sa cheltuiti nimic in plus?

Acum este posibil iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra cu produse alese cu grija, pentru a respecta standardele de calitate ale ProduseUniversale.com si termenele de garantie. Vom lucra in continuare la cresterea imaginii site-ului dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv, pentru a va mentine viu interesul si pentru a va facilita navigarea pe ProduseUniversale.com.
Produse si servicii:
produse casa si gradina, bucatarie, decoratiuni, cadouri, cosmetice, teleshopping, auto
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Eduard Octavian Business
Persoana de contact: Florea Ana Maria
Adresa: Bicaz, Nr.11
Localitate: Stefanestii De Jos
Judet: Ilfov
Telefon: 0786884361