Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Produse Naturale
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sirop Noni Liquid
2068 lei
Brand
946 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Exista cateva colturi de lume in care natura a ramas neatinsa de efectele degative ale civilizatiei moderne. Un astfel de loc este Polinesia, unde localnicii sunt mult mai expusi capriciilor naturii decat locuitorii societatilor vestice si, pentru a-si proteja sanatatea, recurg, de cele mai multe ori, la metode naturiste de vindecare, pe care le selecteaza din "farmacia naturii".

Extract din fructul Noni, bogat în vitamine, minerale (sodiu, potasiu, fier, mangan, magneziu), aminoacizi si enzime. Alte substanţe active sunt xeronina, proxeronina, scopoletina şi damnacantalul. Morinda citrifolia (cunoscută sub numele de Noni) este o plantă originară din Polinezia, Tahiti şi Hawaii.

Una din componentele active ale fructului este damnacantalul, care acţionează ca un agent de control în timpul diferenţierii celulare şi tisulare şi previne degenerarea diviziunii celulare. Contribuie la atingerea unui nivel optim al aşa-numitelor celule T şi B, precum şi al fagocitelor şi limfocitelor, conferind sistemului imunitar o eficacitate sporită în combaterea bolilor.

Xeronina şi proxeronina din Noni acţionează ca antidepresivi.

Efectele produsului Noni:

- scaderea hipertensiunii arteriale
- imbunatatirea proceselor metabolice
- roborant general
- fortifiant al sistemului imunitar, prin stimularea formarii celulelor T si B, precum si a macrofagelor si celulelor limfocitare, organismul fiind astfel capabil sa reziste imbolnavirilor
- ofera protectie impotriva bolilor infectioase prin pronuntatul sau efect antibacterian (cu atat mai mult aceasta protectie este oferita in cazul afectiunilor gastrice, prin forma lichida a produsului, Noni sirop)
- calmeaza durerile
- regleaza somnul
- imbunatateste starea generala psiho-fizica.

Deasemenea produsul se poate comanda online http://www.produse-naturale-online.ro/
Din Gura in Gura