Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Pro Curb Design Srl

0770644628, 0770644628

Despre noi

Trimite mesaj
Sc Pro Curb Design Srl a fost fondata in 2003 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie romana specializata in realizarea de gradini verticale si Sisteme Complete pentru Executia Bordurilor din Beton Turnate Continuu, decorative pentru parcuri si spatii verzi, precum si a bordurilor stradale executate prin acelasi procedeu.

Cu o echipa de 12 angajati cu experienta in horticultura si realizarea gradinilor verticale precum si in domeniul comercializarii de utilaje pentru executia bordurilor decorative pentru gradini, masini pentru turnat borduri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Noi nu va vindem doar suportul gradinilor verticale sau utilaje ci si un nou sistem de lucru si chiar il imbunatatim pe al dumneavoastra, totodata prin experienta noastra in acest domeniu, va putem proteja investitiile de numeroase falsuri ce apar in fiecare zi, mai ales pe Internet, pentru ca va respectam.

Avem intelegeri cu toti producatorii de utilaje si materiale auxiliare acestei activitati si, fara falsa modestie, suntem cei mai buni. Asta pentru ca va respectam si vrem sa fim respectati !

Misiunea noastra este sa va oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de lucru sau de realizare a cerintelor dumneavostra legate de activitatea pe care noi o promovam.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

S.C. Pro Curb Design S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.
Produse si servicii:
gradini verticale, utilaje executia bordurilor decorative pentru gradini, masini pentru turnat borduri
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Pro Curb Design Srl
Persoana de contact: Topan Emil
Adresa: Str.Gheorghe Dima, Nr.49, Bl. 6J, Ap.16
Localitate: Cluj-napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0770644628
Telefon mobil: 0770644628
Website: http://mini-gradina.ro