Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vibrator industrial-gama dedicata sigurantei sporita MVE-E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vibratoare industriale - gama dedicata sigurantei sporita MVE-E

Vibratoare industriale - gama dedicata sigurantei sporita MVE-E sunt alcatuite dintr-un motor electric amplasat intr-o carcasa turnata robusta proiectata conform cerintelor FMEA, cu greutati excentrice montate pe ambele capete ale arborelui. Caracteristici constructive si materiale speciale pentru prevenirea generarii de scantei in interiorul motorului.

Vibratoarele industrialeMVE-E cu siguranta sporita pot fi utilizate ca ajutatoare de curgere pentru imbunatatirea evacuarii materialelor din cuve si silozuri sau ca unitati de actionare a utilajelor vibratoare, in multiple scopuri, cum ar fi transportul, cernerea, dimensionarea sau compactarea, in diverse sectoare industriale.

La punerea in functiune a MVE-E, rotirea greutatilor excentrice genereaza o forta centrifuga sinusoidala. Daca pe utilajul vibrator se monteaza un singur MVE, forta rotativa este generata de miscarea circulara a utilajului. Daca pe acelasi utilaj se monteaza paralel doua unitati MVE cu miscare de rotatie contrara, acestea genereaza o forta liniara care determina miscarea liniara a utilajului. Utilizarea miscarii circulare sau liniare depinde de aplicatie.

Datorita materialelor si constructiei speciale, Vibratoarele industriale MVE-E cu siguranta sporita sunt adecvate si in medii extrem de periculoase.

Caracteristici tehnice:

Forta centrifuga: 50 ~ 10.000 kg
Bobine impregnate in vacuum, izolate cu materiale izolante din clasa F
Lagare de cea mai buna calitate si carcasa robusta conforma cu cerintele FMEA

Produse vandute de Proconsil Grup.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura