Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Valve ghilotina compacte VIB-VIBX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Datorita utilizarii polimerului sunt fabricat de WAM si designului inovator, valvele ghilotina compacte din aluminiu reprezinta solutia ideala pentru interceptarea fluxului de pulberi, fulgi sau materiale granulare alimentate prin cadere libera sau transport.

Valve ghilotina compacte VIB-VIBX sunt alcatuite din doua semi-corpuri turnate sub presiune, fabricate din aliaj de aluminiu, o lama in otel carbon sau inox, un cadru in otel carbon sau inox si o etansare din elastomer pretensionata din polimer SINT fabricat de WAM.

Utilizarea materialului compozit pe baza de polimer SINT creste considerabil rezistenta la abraziune in comparatie cu valvele traditionale.
Valvele sunt echipate cu un dispozitiv pentru reglarea eventualului joc cauzat de uzura sporind durata de viata si oferind o etansare excelenta pe suprafata intregii valve. Garniturile suplimentare pentru flanse nu sunt necesare.

Valvele ghilotina compacte VIB sunt disponibile in diverse configuratii: in cazul versiunii VIBQ valvele au o sectiune patrata, in timp ce versiunea VIBC are o sectiune transversala circulara deschisa.

Pentru industria alimentara este disponibila o versiune cu lama si cadrul din otel inoxidabil, precum si etansare clasa alimentara.
VIB este o valva ghilotina pentru toate tipurile de materiale pulverulente sau granulare depozitate in silozuri sau buncare.

Valvele ghilotina VIB se utilizeaza in cazurile in care materialul pulverulent sau granular alimentat prin cadere libera sau transportat trebuie interceptat. Valvele ghilotina VIB pot fi montate pe evacuarea unei palnii sau a unui siloz, la admisiile si evacuarile transportoarelor mecanice si la admisiile stuturilor de incarcare telescopice.

Forma speciala a valvelor ghilotina VL si diversele optiuni de design al lamei ofera posibilitatea aplicarii lor in toate sectoarele industriale, inclusiv industria alimentara.

Datorita design-ului special si materialelor folosite, ele reprezinta o solutie economica si in acelasi timp eficienta in toate aplicatiile de procesare a produselor in care este necesar sa se evite contaminarea si poluarea produsului.

Caracteristici:

Design BREVETAT cu etansare eficienta impotriva prafului si rezistenta ridicata la abraziune
Compact: numar limitat de componente si dimensiuni reduse
Compatibilitate cu flansele WAM si CEMA
Etansare sigura care nu necesita masuri suplimentare, datorita muchiilor rotunjite incorporate in invelisul din polimer
Durabilitate aumentata datorita dispozitivului de reglare a jocului cauzat de uzura, etansare din polimer SINT pentru aplicatii standard sau alimentare
Admisie integrata pentru devierea materialului de la etansari si role pentru a reduce uzura
Certificari ATEX sau FDA
Actionari interschimbabile: manuale, pneumatice sau cu motoreductor electric
Montare orizontala sau verticala
Dimensiuni standard: 150 ~ 400mm (6” ~ 16”)

Produse vandute de Proconsil Grup.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro

www.snecuri.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura