Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Valve maneca VM - VMM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Valve maneca de tip VM / VMM se utilizeaza pentru interceptarea materialului in sisteme de transport pneumatic sau alte conducte. In plus, acestea pot fi utilizate ca dispozitiv de blocare la tevile de incarcare ale silozurilor.

Corpul valvei maneca VM / VMM este fabricat din aliaj de aluminiu, in timp ce bucsele sunt fabricate din material consolidat cu plasa. Mansoanele de suport ale bucsei sunt din aliaj de aluminiu, otel carbon calit sau otel inoxidabil 304/316.

Valvele maneca de tip VM si VMM se utilizeaza pentru interceptarea materialului in sisteme de transport pneumatic sau alte conducte. In plus, acestea pot fi utilizate ca dispozitiv de blocare la tevile de incarcare ale silozurilor.

Doar in cazul tipului VM, atunci cand prin alezajul filetat se introduce aer comprimat in interiorul valvei, bucsa interioara flexibila isi schimba forma, blocand etans calea de acces. Valvele maneca VM pot fi utilizate pentru manipularea materialelor pulverulente, granulare, fibroase, a amestecurilor dense si a lichidelor, transportate in sisteme pneumatice.
Doar in cazul tipului VMM, atunci cand prin cei doi cilindri pneumatici cu simpla actiune se introduce aer comprimat, bucsa interioara flexibila se pastreaza deschisa.
Daca nu se introduce aer, cilindrii vor schimba forma mansonului astfel incat sa blocheze etans calea de acces.
Valvele pot fi utilizate pentru: manipularea materialelor pulverulente, granulare, fibroase, a amestecurilor dense si a lichidelor, transportate in sisteme pneumatice.

Caracteristici:

Diametrul caii de acces: intre 13 mm si 200 mm (in cazul VM)
Temperatura de functionare: -20 ÷ 80 C
Bucse din diverse materiale, in functie de materialul transportat
Mansoane din diverse materiale, in functie de materialul manipulat
Diametrul caii de acces: 40 mm - 50 mm - 65 mm - 80 mm - 100 mm - 125 mm - 150 mm - 200 mm (in cazul VMM)

Produse vandute de Proconsil Grup.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro

www.snecuri.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura