Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilatoare pentru medii corozive

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Ventilatoare pentru medii corozive

Oferim o gama performanta de ventilatoare industriale realizate cu tehnologii inovative. Sunt produse silentioase eficiente si au un consum redus de energie. In functie de aplicatii pot fi antrenate atat de motoare monofazate cat si trifazate.
Ventilatoare pentru medii corozive - sunt utilizate pentru extragerea aerului cu compusi chimici agresivi (recomandat pana la 60 grade C) din laboratoare si cladiri industriale.
Ventilatoarele sunt foarte usor de instalat si ofera proprietati aerodinamice excelente. Carcasa si rotorul sunt confectionate din polipropilena.

Ce este o dauna provocata de coroziune?
Coroziunea apare in principal in metale atunci cand reactioneaza cu mediile lor; forma lor rafinata se transforma in forma stabila, de exemplu, oxizi si sulfuri. Simplu, coroziunea este moartea lenta a metalelor. Pentru sistemele HVAC, acest lucru poate insemna ca componentele devin deteriorate si trebuie inlocuite in mod regulat, costand timp (de multe ori oprirea sistemului) si bani.

Astfel de medii includ laboratoare, zone de depozitare si dozare a substantelor chimice, statii de tratare a apei, zone de proces de fabricatie, bai acide, instalatii de reciclare si de reciclare a deseurilor.

Una din cele mai folosite tipuri de ventilatoare sunt cele din polipropilena.

Beneficii:
Polipropilena este termoplastica si multe dintre proprietatile sale sunt similare cu polietilena. Cu toate acestea, ofera mai multe beneficii suplimentare fata de GRP si otel inoxidabil. In primul rand, poate fi de pana la 30% mai putin costisitoare decat alte materiale utilizate pentru ventilatie in mediu cu gazele dure si substante chimice. Ofera mai multa durabilitate decat majoritatea celorlalte materiale utilizate in statiile de tratare a apelor uzate si rezista la cel mai mare numar de substante chimice.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de ventilatoare. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura