Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transportoare cu snec elicoidale tubulare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Easyclean transportoare cu snec elicoidale tubulare cu reziduuri minime.

Easyclean sunt transportoare si alimentatoare elicoidale specializate, fabricate in intregime din otel inoxidabil.

Acestea sunt alcatuite dintr-o carcasa tubulara, echipata cu cel putin o gura de admisie si de evacuare, o placa de capat la capatul de actionare care sustine rulmentul de capat si unitatea de actionare, un capac pentru tub cu un stift de fixare pentru sprijinirea surubului elicoidal, la capatul opus unitatii de actionare, un surub elicoidal rotativ cu bucse de cuplare a arborelui la ambele capete, un motoreductor cu lagare de reazem de capat integrate, dotata cu etansare a arborelui reglabila, in conformitate cu cerintele aplicatiei.

Pentru a satisface cerintele majoritatii sectoarelor industriale, transportoarele si alimentatoarele elicoidale EASYCLEAN sunt livrate cu un finisaj de inalta calitate. Finisajul componentelor fabricate se realizeaza cu masini-unelte care produc suprafete perfect netede pentru a minimaliza reziduurile din interiorul transportorului elicoidal.

Transportoarele si alimentatoarele elicoidale EASYCLEAN sunt disponibile cu certificat ATEX, zona 22.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de transportoare cu snec. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura