Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vibratoare pneumatice cu piston - F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vibratoare pneumatice cu piston - seria F

La vibratoarele pneumatice cu piston seria F, vibratiile se genereaza prin miscarea unui piston flotant interior si nu de impactul dintre suprafete. Fortele ajustabile cu greutati (nu se livreaza cu utilajul) care pot fi montate in alezajul filetat de la capatul arborelui. Vibratoarele pneumatice cu piston sunt o alternativa excelenta la vibratoarele magnetice in aplicatiile de alimentare. Fiind recomandata pentru materialele cu particule grosiere si placi de compactare in aplicatii din industria alimentara, seria F este disponibila in diverse marimi, materiale si forme, pentru a satisface larga varietate de cerinte.

Presiunea de lucru variaza intre 2 si 6 bar (29 ~ 87 PSI), in timp ce temperatura de functionare poate atinge 200 grade C (392 grade F).

Versiunile vibratoarelor cu piston sunt conforme cu ATEX EX II 2DG cT(x) si sunt adecvate in procesarea alimentelor si medii explozive.

Avantaje
Functionare silentioasa
Forta si frecventa reglabila
Usor de montat si adaptat

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de vibratoare. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura