Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motoare electrice cu frana in curent continuu, MGM BM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Motoare electrice cu frana in curent continuu, MGM seria BM

Motoare electrice cu frana, motoare electrice pentru echipamente de ridicat ASM, ASFM, AIM, AIFM.

Motoare electrice cu frana destinate aplicatiilor ciclice ce necesita franare rapida, sigura si precisa. Toate componentele sistemului de franare sunt protejate impotriva coroziunii prin galvanizare si vopsire. La cerere putem furniza motoare electrice cu frana ce prezinta alte caracteristice decat cele de serie: cu arbore dublu, cu frana actionata la tensiuni speciale, pentru uz extern, pentru mediu umed. Motoarele electrice cu frana sunt motoare total inchise cu ventilatie externa si rotor in forma de colivie de veverita.

Standard UNE - IEC

Caracteristici generale:
Motoarele electrice cu frana din seria „BM” sunt motoare electrice asincrone trifazice cu frana in curent continuu, cu racire externa si cu rotor in forma de colivie de veverita. Se construiesc in gabarite de la 56 la 160.

Principiu de functionare:
Frana motorului electric intra in functiune mecanic la lipsa tensiunii de alimentare. Ancora impinsa de arcuri apasa pe disc creand astfel intre suprafete cuplu franant. Fara alimentarea franei rotorul motorului este franat. Alimentand electromagnetul, ancora mobila devine atrasa, anuland forta arcurilor si dand posibilitatea de rotatie a discului franei si astfel rotorul este liber. Motorul electric cu frana din seria „BM” este in particular adaptat pentru masinile de taiat, pentru opririle de siguranta, ca frana de stationare, etc.

Frana motoarelor electrice:
Frana motoarelor electrice din seria „BM” este cu o singura suprafata frananta, franarea se face cu actionarea cu arcuri, cu deblocare magnetica, bobina toroidala fiind conceputa pentru maxima silentiozitate si o optima viteza de blocare - deblocare. Frana este compacta neinfluentand dimensiunile motorului electric

Alimentarea franelor motoarelor electrice BM:
Alimentarea franei in curent continuu se face separat, prin intermediul unui redresor pozitionat in cutia de borne.

Tensiunea standard a electromagnetului franei este 180V c.c., iar redresorul este de tip:
- alimentare 110/230V a.c. model „C110 / C130”.
- alimentare 110/230/400V a.c. model „Q110 / Q230 / Q400”.
- alimentare 110/230/400V a.c. model „M110 / M230 / M400”.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de variatoare hidraulice de turatie. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura