Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motoare electrice speciale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Motoare electrice speciale

Motoare electrice speciale de executie sunt fabricate la cerere sau co-inginerie. Aceste motoare sunt cea mai importanta parte a productiei.

Departamentul nostru tehnic este intotdeauna la dispozitie pentru a dezvolta solutii noi, pentru a imbunatati performantele si a detecta cel mai bun produs, care se potriveste dimensiunilor electrice sau mecanice cu obiectivele proiectului clientului.

Planificam mici modificari pentru a personaliza produsul si dezvoltam proiecte mari pentru a atinge obiective inalte impreuna cu clientii nostri.

Ax blocat
Motoarele care au un rulment pe scutul de fonturi sunt blocate folosind un inel metalic elastic. Aceasta solutie este necesara in cazul unui efort axial alternativ (de exemplu, pinionul de angrenaj conic cu sarcina sau miscare alternativa, subincarcare frecventa sau cu inertie ridicata) pentru a realiza miscarea axiala a arborelui si loviturile lagarelor.
Constructie speciala pentru temperaturi joase (-30 C) (IEC 56 ... IEC 160)

Motoarele cu design standard pot functiona la temperatura mediului inconjurator pana la -15 C. Pentru temperaturi de pana la -30 C este recomandabil sa folositi rulmenti speciali, ventilatoare din aliaj de aluminiu, ghidaje de cablu metalice si dopuri.

Orificiile de scurgere a condensului:
Motoarele proiectate cu orificii de scurgere pentru a scoate motorul de la apa care a crescut din anumite conditii de mediu. In aceasta executie motoarele sunt alimentate cu orificii inchise cu dopuri. Consultati intotdeauna Departamentul Tehnic cu privire la pozitia reala a motorului, inainte de a va extinde pozitia orificiilor pe cadrul motorului.

Incalzitoare anti-condensare (IEC80 ... IEC160)
Pentru motoarele instalate in locuri reci si umede, cu temperaturi importante, condensul de umiditate poate fi periculos pentru rezistenta izolatiei infasurarii. La cerere, putem aplica incalzitoarele adecvate direct pe capetele de infasurare.
Terminalele sunt conectate la o placa de borne in interiorul cutiei de conexiuni a motorului.
Incalzitoarele sunt disponibile la 110 V si 220 V.

Impregnarea suplimentara
Motoare electrice speciale - motoare proiectate cu o protectie suplimentara a infasurarilor impotriva solicitarilor electrice (varfuri de inalta tensiune din aplicatia de actionare cu invertor), medii agresive (umiditate si mucegai) sau agenti mecanici (vibratii mecanice sau electrice ridicate).
Se compune dintr-un al doilea ciclu de impregnare dupa asamblare.
Tensiuni si frecvente speciale

Motoarele trifazice standard sunt produse la urmatoarele tensiuni si frecvente nominale:
230/400V 50Hz si 400/690V 50Hz.
Motoarele pot functiona la o tensiune diferita cu o toleranta de +/- 5%
La cererea clientului, putem produce motoare cu tensiune si frecventa speciale.

Arbori specifici
La solicitarea clientului, este posibila alimentarea motoarelor cu arbore special ca desen client.
Este posibil sa se alimenteze motoare cu material de arbore diferit de cel standard (C40), folosind otel inoxidabil sau altii, cu dimensiuni standard sau desen special pentru client.

Flanse speciale
Datorita montarii cu flansa modulara este posibil sa se prevada, la cerere, flanse speciale.
Capacul ventilatorului de ploaie
Pentru aplicatii in exterior, montare verticala, arborele DE in jos (V5, V1, V18) se recomanda asamblarea unor capace speciale cu capac de ploaie. Este disponibil pentru toate dimensiunile de cadre.

Termistori (PTC)
Motoare proiectate cu trei termistori in serie, introduse in bobine, pentru conectarea la un dispozitiv de intrerupere a contactului adecvat. Cablurile conectate la un bloc terminal de zbor. O variatie brusca a rezistentei are loc atunci cand temperatura infasurarilor atinge temperatura setata.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de variatoare hidraulice de turatie. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura