Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Variator mecanic de turatie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de variatoare mecanice de turatie. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

Ce este un variator mecanic de turatie?
Un variator mecanic de turatie realizeaza reglarea continua la iesire in functie de cerintele impuse de aplicatie fiind o solutie constructiva simpla cu un cost relativ redus.
Variatorul functioneaza pe baza discurilor de frictiune, asemanator principiului de functionare al unui reductor planetar, desi nu sunt angrenaje intr-un variator.

In alegerea de variatoare mecanice de turatie trebuie tinut cont de cuplul de iesire din variator la turatia dorita ce trebuie sa fie neaparat mai mare decat cuplul necesar actionarii instalatiei.

Trebuie verificat daca turatiile obtinute prin variere sunt si turatiile necesare aplicatiei. In cazul in care trebuie turatii mai mici la iesire sau cuplu mai mare, se opteaza pentru motoare cu turatii mai mici, si anume de 900 rpm. Nu se recomanda motoare cu turatii mai mici de 900 rpm deoarece turatii foarte mici de iesire vor duce la ungere deficitara a angrenajelor interioare, ce va scadea fiabilitatea ansamblului.

Variatoarele mecanice sunt folosite in mai multe domenii industriale: industria alimentara,cuptoare de paine, masini de ambalare hartie, masini de ambalare, masini de prelucrat lemn, masini de prelucrat sticla, tipografii, automatizari industriale, filare, prelucrare textile, masini imbuteliere, spalatorii auto, fabrici de ceramice, silozuri cereale, instalatii reciclare.

Pentru detalii comerciale si tehnice nu ezitati sa ne contactati:

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura