Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Apa De Calitate Pentru O Viata

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament fabricare bere Frutty 45 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

354972 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Date tehnice:

Model aparat: Micro berarie Frutty 45 litri

Volum: 52l, max. 45l bere/sarja

Alimentare electrica: 220V-240V

Putere consum: 3000 W

Frecventa: 50Hz/60Hz

Setul contine:

Set pentru bere artizanala, inclusiv echipament pentru fierbere, vaporizator, pipa pentru malt, capac, cos pentru cereale, discuri din plasa, maner de prindere cos, teava curbata pentru recirculare apa, pompa si element de incalzire 2500W. Usor de folosit cu afisaj clar si ecran tactil, supapa pentru golire usoara, manual de instructiuni.

Procesul fabricarii

Pasul 1
Umpleti vasul aparatului cu cantitatea necesara de apa, dupa care porniti acest dispozitiv si selectati din controller modul de fierbere pentru tipul de bere pe care doriti sa-l fabricati.

Pasul 2
Cand apa ajunge la temperatura potrivita, introduceti in vas cosul pentru fierberea cerealelor.

Pasul 3 si 4
Adaugati cerealele pentru fierbere in cos cu o lopatica, dupa care amestecati usor cu lingura pentru omogenizarea continutului.

Pasul 5
Instalati sita in partea superioara si fixati-o prin cele doua suruburi de prindere cu filet.

Pasul 6
Introduceti pe pozitie teava curbata, impreuna cu capacul din sticla din partea superioara.

Pasul 7
Porniti pompa de recirculare a apei si reglati debitul acesteia.

Pasul 8
Diferiti pasi de brasaj (terciuire) trebuie setati din controller.

Pasul 9 si 10
Ridicati cu grija cosul cu cereale si asezati-l pe suportii de sustinere ai vasului de fierbere.
Lasati cosul sa se scurga pentru aproximativ 10 minute.

Pasul 11
Imprastiati apa peste continutul de cereale pentru a extrage zaharul care a mai ramas.

Pasul 12
Scoateti cosul pentru cereale afara din vasul de fiebere.

Pasul 13 si 14
Incalziti apa la temperatura de fierbere, timpul pentru fierbere este de 90 de minute (retetele pot fi diferite).

Adaugati granulele de hamei la timpii potriviti in functie de reteta dvs.

Pasul 15
Scufundati racitorul pentru mustul de bere in interiorul vasului de fierbere pentru aproximativ 15 minute, inainte ca procesul de fierbere sa se termine, prin acest lucru acesta se va steriliza.

Pasul 16
Dupa fierbere, raciti mustul de bere prin serpentina de racire, pana la 20 C.

Pasul 17
Scurgeti mustul de bere prin robinetul de evacuare in butoiul de fermentare printr-o palnie cu sita fina.

Pasul 18
Luati putin din mustul de bere si inghetati-l. Adaugati drojdia.

Pasul 19
Fermentarea berii se va face la temperatura camerei si va dura in jur de 5-7 zile.

Pasul 20

Adaugati mustul de bere pe care l-ati inghetat inainte si incepeti procesul de umplere al berii in sticle. Procesul de fermentare va dura aproximativ 4 saptamani, iar maturarea aproximativ 2 saptamani.

Happy Brewing !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura