Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

S.c. Proanabolics S.r.l-d

0722284645,

Despre noi

Trimite mesaj
Proanabolics este o companie nou formata in piata suplimentelor nutritive, cu gama larga de produse si cu furnizori de clasa mondiala, care asteapta atat    cumparatorii profesional atlet cat si cei care isi doresc sa-si mentine sanatatea, sau pur si simplu sa-si traiasca o viata mai active si energica.

Desigur miracolul nu putem astepta doar de pe site-ul nostru, fara exercitii fizice si un regim alimentar adevarat. O multime de mituri circula despre nutrienti miraculosi care in curs de 3 saptamani transforma grasimile in muschi formand corpul ideal de strand - tip Adonis - in acelasi timp consumand pizza, chipsuri si cola.

Ei bine! Noi nu comercializam astfel de produse cu speranta de a imbogati rapid, cu un marketing frapant in spate ce contine doar efect placebo.

Asadar noi vindem in exclusivitate – cum arata si numele - produse care asigura un aport adecvat de micro si macroelemente, indispensabile formarii fazei anabolice (de formarea muschilor) - paralel cu o viata corecta - a organismului fapt prin care atingem structura sportiva, atletica a corpului.

Cu produsele noastre cu renume mondiala putem asigura eliminarea kilogramelor incapatinate realizand toate acestea cu preturile cele mai favorabile, reduceri, promotii, cadouri, astfel ca cumparatorii nostri sa ne reaminteasca auzind numele Proanabolics.
Produse si servicii:
arzatoare de grasimi, concentrate proteice, aminoacizi si stimulatoare, energizante, produse pentru masa musculara, produse pentru articulatii, vitamine si minerale, accesorii pentru sportivi
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. Proanabolics S.r.l-d
Persoana de contact: Zsolt Pleban
Adresa: Str. Noroieni, Nr. 24
Localitate: Botiz
Judet: Satu Mare
Telefon: 0722284645