Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Prisma Design Team S.R.L.

0745-831.730,

Despre noi

Trimite mesaj
Prisma Design Team S.R.L. din FALTICENI, judetul Suceava pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania PRISMA DESIGN TEAM S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate camobila de dormitor, living, bucaterie, mese, scaune, tamplarie lemn, geamuri si ferestre. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma PRISMA DESIGN TEAM S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

PRISMA DESIGN TEAM S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
mobila de dormitor, living, bucaterie, mese, scaune, tamplarie lemn, geamuri    si ferestre
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Prisma Design Team S.R.L.
Persoana de contact: Cretu Vasile
Adresa: Str. Tarancutei, 19
Localitate: Falticeni
Judet: Suceava
Telefon: 0745-831.730