Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Filamente pentru imprimante 3D
142 lei
Brand
PLA, ABS, EPR PET, Flexibil,PVA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vindem o gama variata de filamente premium Innofil3D de 1.75, 2.85 si 3.00 mm pentru imprimante 3D. Dintre tipurile de filament disponibile se numara PLA, ABS, EPR PET, filament flexibil, Innosolve(solubil in apa), Innochange Color Thermochromic, Innoglow, InnoFR Flame Retardent.

Calitatea filamentului INNOFIL3D este data de compusii de cea mai buna calitate folositi intr-un proces de fabricatie complet automatizat ce asigura o precizie de 0.05 mm pentru filamentele de 1.75 mm si de 0.10 mm pentru cele de 2.85 si 3.00 mm si un filament fara impuritati. Fiind un filament premium, fiecare rola contine un nr. de control si identificare!

Filamentul este disponibil la role de 750g ambalat in cutii de carton personalizate INNOFIL3D sigilate cu silicagel in interior.

Achizitionand filamentele INNOFIL3D veti avea numeroase avantaje atat pe termen scurt, cat si pe termen lung:
- Reduceti semnificativ infundarea duzei (extruderului);
- Extruderul va putea fi folosit un timp mai indelungat eliminand filamentele de slaba calitate ce pot contine impuritati;
- Eliminati momentele in care filamentul se incalceste pana la rupere reducand astfel semnificativ numarul de printuri gresite;
- Puteti depozita filamentele noastre un timp mai indelungat ferite de praf si umezeala acestea fiind ambalate in cutii de carton sigilate.

Pentru toate produsele vandute eliberam factura fiscala! Livram in Bucuresti si in tara prin firma de curierat!

Puteti gasi toate aceste produse pe site-ul nostru http://www.printam3d.ro/, sectiunea Magazin. Nu ezitati sa ne contactati prin email la office@printam3d.ro pentru a primi o oferta personalizata.
Din Gura in Gura