Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Prima Design Consult Srl

0744991797,

Servicii IT&C - consultanta, hardware, software, retelistica

In Stock
Telefon:
0744991797
 

Detalii produs

Pentru o acoperire cat mai larga a nevoilor clientilor, va oferim o gama foarte larga de servicii care vin in intampinarea cererilor dumneavoastra

Consultanta software
Angajatii companiei, bine pregatiti in domeniu, va ofera consultanta in ceea ce priveste achizitionarea sau dezvoltarea de produse / servicii software adaptate nevoilor companiei dumneavoastra.
Diversitatea produselor software existente pe piata cat si multitudinea de variabile care pot influenta decizia dumneavoastra in achizitionarea unor aplicatii maresc riscul pierderii de resurse financiare datorita imposibilitatii adaptarii sistemului achizitionat la nevoile reale ale companiei dumneavoastra.
Va putem indruma in alegerea cat mai eficienta a sistemelor software.
Consultanta hardware
Tehnologiile IT se dezvolta foarte repede, facand din decizia de a alege intre mai multe sisteme o problema pentru utilizatori.
Specialistii pregatiti in domeniu pot asigura alegerile cele mai eficiente si cele mai economice, fara pierderi de timp din partea dumneavoastra.
Servicii de retelistica
Orice companie are nevoie de servicii internet si in consecinta de o retea interna bine pusa la punct.
Oferim servicii de cablare interna, conectare a calculatorelor si serverelor dumneavoastra la internet.
In acelasi timp, va oferim consultanta in privinta achizitionarii de echipamente de retea care sa va acopere toate necesitatile biroului / companiei dumneavoastra.
Servicii de dezvoltare software personalizat
Multitudinea de aplicatii / programe software existente pe piata nu acopera de cele mai multe ori nevoile reale ale companiilor. Astfel, necesitatea de dezvoltare de aplicatii personalizate, pliabile domeniului si activitatii dumneavoastra este imperios necesara.
O echipa de specialisti in domeniu va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa evidentiati cerintele clare ale companiei din partea programelor informatice necesare si implementarea de produse personalizate special pentru dumneavoastra.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Prima Design Consult Srl
Persoana de contact: Cefalan Mihai Catalin
Adresa: Str. Clopotari Nr 4, Bl 924A, ap 2
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0744991797

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi