Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Personalizare cd/ dvd / mini cd
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce putem realiza

* Personalizare prin imprimare direct pe suprafata discului
* Inregistrare informatii pe disc
* Impachetare a discului in diferite variante: plic hartie / plastic, carcasa CD / DVD
* Personalizare coperta carcasa


Se folosesc echipamente robotice de tiparire si duplicatoare profesionale (cu garantia unei copii 100% identice).

Aplicatii

* CD / DVD de prezentare
Excelent in prezentarea companiilor, asociatiilor, ONG-urilor, scolilor, universitatilor si a diverselor alte institutii. Este un instrument ideal de promovare a afacerii la târguri, expozitii, seminarii, sesiuni de comunicari stiintifice, lansari pe piata. Cu ajutorul acestei aplicatii se poate promova eficient si modern compania dumneavoastra la targuri si expozitii. Util pentru prezentarea companiei, site web offline, sau produsele dumneavoastra
* CD-uri personalizate
Imaginea companiei promovata inclusiv in mediul intern intareste cultura organizationala. Arhivati, catalogati, transmiteti informatii punctelor de lucru, sucursalelor si departamentelor pe CD-uri personalizate. Folositi pentru orice uz intern CD-uri inregistrabile tiparite cu logo-ul dvs.
* Business CD

Se poate realiza cartea de vizita ideala ce va ofera o comunicare perfecta cu clientii. Se ofera clientului acces rapid si eficient la informatii despre companie si produse.
* CD / DVD carte de vizita

De forma rotunda, cu diametrul de 8 cm, sau de forma dreptunghiulara - asemanator ca forma cu o carte de vizita de carton - ofera o comunicare perfecta cu clientii. Forma inedita de publicitate va surprinde in orice moment partenerii dumneavoastra de afaceri. Se ofera in acest fel, pe lânga datele de contact imprimate pe CD si un acces rapid la informatii despre companie sau produse.
* CD-uri cu soft

Personalizarea fetei CD-ului atunci cand se vindeo solutie software clientilor dumneavoastra creeaza imaginea de marca a produsului. Marca companiei si a produsului apare pe fiecare produs vandut, consolid astfel imaginea de firma.
* CD / DVD - catalog de produse

Pe CD / DVD, prezentarea produselor poate fi mult mai ampla, cu fotografii, filme si caracteristici tehnice. Poate înlocui cataloage de sute de pagini. Este de cele mai multe ori mai ieftin decât un catalog clasic, tiparit.
* Photo CD-ul

Aceasta este o aplicatie destinata studiourilor foto pentru stocarea fotografiilor digitale, filmari profesionale evenimente, sedinte foto, etc.
* CD-uri cadou

Reprezinta un cadou inedit pentru clienti, parteneri, colaboratori, la ocazii festive. In acelasi timp pot fi folosite ca si bonusuri la cumparare, promotii de produse, etc.
* CD-ul sau DVD-ul educational

Poate sa contina lucrari din diverse domenii, cursuri de specializare. Pot fi distribuite cursuri elevilor, studentilor, doctoranzilor. Ideal pentru învatamântul la distanta. Se elimina costurile majore cu tiparirea pe hârtie a sute de pagini.
* CD-uri ce insotesc produse

Produsul poate fi insotit in acest fel de instructiuni de utilizare, date tehnice, kit-uri de instalare, soft specific, etc.
Din Gura in Gura