Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Prima Olives Srl

Deviza Noastra Este Calitatea
0213528758, 0724085254

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea SC Prima Olives Srl a luat fiinta in anul 2010, cu activitate atat pe plan national cat si international, obiectul nostrul principal de activitate este comercializarea produselor alimentare.

Avand in vedere experienta acumulata, cunoasterea pietei romanesti de conserve, in special cea de masline, cat si potentialul nostru de dezvoltare, obiectivul nostru este de a colabora direct cu cele mai importante lanturi de magazine din Romania.

In prezent colaboram cu hipermarketurile REAL si MEGA IMAGE, brand-ul nostru fiind distribuit prin intermediul societatii Mikada Srl, SELGROS CASH & CARRY, BILLA SI MEGA IMAGE brand-ul nostrum fiind distribuit prin intermediul SC Ece International Srl.

In ceea ce priveste marcile proprii, compania SC Prima Olives Srl colaboreaza cu METRO CASH & CARRY pentru marca Aro si Horeca, PROVERA pentru marca Winny, BILLA ROMANIA pentru marca Clever.

Pe plan international fabrica noastra aprovizioneaza cu marfa de cea mai buna calitate hipermarketul AldiGross din Germania.
Produse si servicii:
conserve: masline tara de origine Grecia si Turcia, ardei capia copt in otet, gogosari in otet, castraveti in otet, pasta de tomate
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Prima Olives Srl
Persoana de contact: Hatun Sami
Adresa: Sos. Bucuresti Urziceni, Nr. 31, Pavilion Legume Fructe, Stand 24
Localitate: Sat Afumati
Judet: Ilfov
Telefon: 0213528758
Telefon mobil: 0724085254
Fax: 0213518771
Website: http://www.primaolives.ro