Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Poena Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii curatare covoare, mochete si tapiterii
10 lei
Brand
SUNSHINE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suntem experti in curatat covoare, mochete si tapiterii !

- Un covor curat face intotdeauna o buna impresie, motiv pentru care am dezvoltat acest serviciu necesar cu rezultate excelente.
- Fie ca avem in fata un covor de 12 mp sau o suprafata mochetata de 10000 mp, un scaun tapitat sau zeci de canapele, un lucru este sigur :
Avem logistica, experienta, responsabilitatea si daruirea necesare pentru a lasa in urma sute de clienti multumiti si mii de covoare curate si reinoite sub stralucirea soarelui.
- Totodata, serviciul nostru de tratare si reconditionare pardoseli si suprafete poate readuce la viata si intretine orice gresie, marmura, parchet sau granit prin operatii profesionale de curatare, impermeabilizare, ceruire sau cristalizare.
- De asemenea, pe baza de contract, va putem oferi pachete si solutii complete de servicii de curatenie, in orice situatie si pentru orice buget, la un nivel de rentabilitate si calitate superioare : curatenie generala si de intretinere, curatenie dupa constructor, aprovizionare consumabile, spalat si calcat rufe, intretinere spatii verzi si gradinarit, dezinsectie, deratizare, dezinfectie, dezapezire, inchiriere personal si menajere etc.. Plus, foarte important : servicii de administrare si intretinere cladiri.
- Conform studiilor de specialitate, productivitatea angajatilor creste daca activitatea se desfasoara intr-un spatiu igienizat. Investind in curatenie si intretinere, investiti in sanatatea angajatilor, in imaginea si prestanta companiei. Curatenia are o contributie importanta, iar lipsa acesteia poate genera un moral scazut, mai multe concedii medicale sau alte neplaceri.
- Pe de alta parte, curatarea canapelelor si fotoliilor din casa, hotelul sau biroul dvs. este un mod rapid si usor de a va infrumuseta spatiul in care locuiti sau va desfasurati activitatea. In acest mod va puteti asigura ca familia, clientii sau angajatii nu sunt expusi pericolului de a intra in contact cu diverse bacterii sau microbi care produc boli si alergii, iar calitatea aerului va fi mult mai buna.
- In procesul de curatare si igienizare al canapelelor si fotoliilor, expertii POENA - SUNSHINE utilizeaza SOLUTII ECOLOGICE profesionale de curatat care nu sunt toxice si nu distrug tesatura.
Metodele noastre de curatare reamprospateaza culorile si in acelasi timp elimina mizeria in adincime, petele, praful, polenul, corpurile straine si bacteriile producatoare de boli si alergii.
- Pentru ca practicam din start politica preturilor mici ne mulam dupa cerintele clientilor si dorind ca profitul dumneavoastra sa fie mai mare, oferim reduceri importante la contracte si abonamente sau in functie de suprafata( pentru firme, banci si companii, birouri, hoteluri, centre comerciale, sali de conferinta si spectacol, vile, hale, spatii de productie sau alte cladiri si suprafete ).
- De remarcat ca tot mai multe companii isi externalizeaza serviciile de curatenie catre alte firme specializate, cu avantaje economice multiple, aspect confortabil care merita luat in considerare de orice potential client : reducerea costurilor, probleme de personal mai putine, protejarea investitiilor si conservarea lor, mai mult timp pentru afacere, productivitate mai mare, libertate mai multa, etc..Preocuparile zilnice privind curatenia, aprovizionarea cu materiale, detergenti si consumabile sanitare sau dotarea cu aparatura si produsele specialializate precum si aspecte privind intretinerea, administrarea si reparatiile, vor fi inlocuite cu o stare generala de liniste si protectie. Toate acestea pot deveni responsabilitatea noastra, a unor profesionisti.
- Concluzia : VA PUTETI BAZA PE NOI ! Nu ezitati sa ne contactati chiar acum sau ori de cate ori aveti nevoie de serviciile noastre. Lucrand cu cei mai buni veti avea numai de castigat !

VA ASTEPTAM ZILNIC LA TEL.: 0744.335036
SI LA SHOWROOM – UL NOSTRU DIN CAMPINA STR CASTANILOR, NR. 16.
( LANGA LICEUL ENERGETIC – CAMPINA – PRAHOVA )

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura