Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Saltele melana (vatelina)

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltele din spuma cu memorie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Noi știm cât de important este să găsim salteaua perfectă, deoarece petrecem o treime din viețile noastre în pat. Fie că sunteți în căutarea unei saltele de campanie sau a unei saltele cu spuma cu memorie, avem o gamă largă de saltele pentru a vă asigura un somn grozav.

Bine inteles ca oricine isi cumpara o saltea noua si scumpa doreste sa o protejeze inca din prima zi si va mai cheltui bani in plus pentru o protectie de saltea. Noi va oferim acest lucru complet gratuit prin faptul ca executam salteaua cu o tesatura 3D cu membrana PU. Membrana PU care nu lasa lichidele sa treaca dar in acelasi timp respira, aerisind umplutura saltelei.

O saltea cu spumă cu memorie foarte bună vă poate îmbunătăți somnul general, mai ales dacă salteaua actuala nu oferă suportul, confortul și fermitatea corpului dumneavoastră. Desigur, au fost zilele în care o saltea cu spumă de memorie era un concept complet nou – în aceste zile există zeci de opțiuni. Una din obtiuni este Topper-ul cu memorie.

Daca bugetul dumneavoastra este limitat dar totusi doriti sa va odihniti va recomandam un Topper cu memory care se va pune peste salteaua veche si cu siguranta somnul dvs. va deveni mai dulce.

Când cumpărați o saltea cu spumă de memorie, există câteva lucruri de luat în considerare. Vrei o saltea cu spumă de memorie completă sau un hibrid, care ar putea avea niște spumă de memorie și câteva straturi realizate din alte materiale? Ce dimensiune căutați – saltelele mai mari sunt aproape întotdeauna mai scumpe, după cum vă puteți aștepta.

Faceți-vă astăzi viața mai frumoasa cu noile saltele cu spumă cu memorie.

Ne adresam doar persoanelor juridice!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura