Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Plastic Systems Srl

0269 229685, 0746015555

Dispozitiv electric de marcare

Model:
DEMT 440
Telefon:
0269 229685
 

Detalii produs

Dispozitiv eIectric pentru marcaj termic Demt

Dispozitivul electric pentru marcaj termic DEMT  produs de PLASTIC SYSTEMS, permite marcarea termica pe lemn (marcarea ambalajelor si paletilor din lemn conform standardului international ISPM 15) sau pentru alte tipuri de marcaje termice precum cauciuc, plastic, piele, carne, ceara, sapun, etc.

Este compus din doua componente principale: incalzitorul pentru stampile si ansamblul maner cu cutie de comanda si control.

Este usor de utilizat si ofera avantajul unei marcari eficiente, fiind prevazut cu termocuplu si termoregulator de setare si de control a temperaturii, regland astfel atat temperatura de incalzire optima functie de materialul pe care se face marcarea cat si temperatura de mentinere la cald pentru perioade scurte de neutilizare.

Reglarea corespunzatoare a temperaturii evita aparitia flacarilor in timpul marcarii materialului sau arderea rezistentelor electrice de incalzire, rezultand un marcaj de maxima claritate.

Se executa in diverse marimi functie de marimea corpului de incalzire, adaptate cerintelor clientului.

Dispozitivul are o constructie practica si functionala.

Dispozitivul este dotat cu toate elementele de siguranta indispensabile controlului functionarii si prevenirii eventualelor accidente.

Construit in doua variante principale: o varianta care utilizeaza imprimarea manula de sus in jos sau din lateral, cat si o varianta automata prin integrarea marcatorului la o masina/presa.

Corpul de incalzire este prevazut cu gauri de prindere pentru stampile demontabile de dimensiuni diverse. Incalzitorul este asamblat intr-o carcasa din otel inoxidabil rezistent la temperatura si cu caracteristici izolatoare la trecerea curentului electric.

Securitatea electrica a acestui dispozitiv este asigurata numai cand este conectat la o priza de alimentare cu impamantare efectiva (cum este precizat in reglementarile electrice) si in instalatia electrica de alimentare este prevazut un releu diferential pentru protectie la electrocutare.

Timpul de contact dintre marcator si piesa de marcat depinde de marimea stampilei de marcat, temperatura marcatorului, umiditatea, temperatura de topire sau de ardere a materialului.

Temperatura optima a marcatorului variaza in functie de materialul de marcat.

Presiunea de apasare a marcatorului pe material  va fi uniforma pentru a asigura un marcaj adanc si egal. La lemnul de esenta tare este necesara o presiune mai mare de apasare. Marcatorul va fi mentinut perpendicular pe suprafata de marcat - o balansare poate fi de ajutor pentru corectarea unei marcari inegale.

Caracteristici tehnice

- Rezistente electrice de incalzire tip PIROWATT
- Senzor de temperatura: termocuplu tip J
- Tensiune nominala de alimentare: 230Vac; +6/-10%; 50Hz
- Domeniu de reglare a temperaturii de proces: 0...530 C
- Setare temperatura de proces: din regulatorul de temperatura
- Sarcina maxima pe regulatorul de temperatura: 1600W la temperatura mediului de 50 C (se va asigura ventilare corespunzatoare regulatorului de temperatura)
- Temperatura mediului admisibila: -10 C la +50 C (fara condensare)
- Temperatura de depozitare: -40 C la +60 C
- Gradul de protectie IP20
- Utilizare numai in spatiu inchis sau protejat la intemperii
- Siguranta fuzibila rapida: Ø6x30mm, 230V, 8A

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Plastic Systems Srl
Persoana de contact: Ionescu Doru
Adresa: Soseaua Alba Iulia, Nr. 110
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Telefon: 0269 229685
Telefon mobil: 0746015555
Fax: 0269 229685 ; 0269 213982

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi