Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme pentru descarcare big bag

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Big Bag-ul care contine materia prima este adus pe stuctura de sustinere cu un stivuitor, sau electropala si pregatit pentru a fi suspendat pe statie.

In cazul statiilor cu alimenatare cu stivuitorul, designul telescopic, cu bucsi de ghidare din nailon, permite ajustarea in inaltime si sa fie rapid adaptat la dimensiunile Big Bag-ului cu ajutorul stivuitorului sau cu cilindrii pneumatici (optional).

Ridicarea pneumatica este optima cand tipul Big Bag-ului de suspendat, dimensiunea sa variaza frecvent si/ sau cand natura materialului continut in el necesita reglarea in inaltime pentru a evita umflarea partii inferioare a Big Bag-ului. Aceasta ultima operatiune poate fi facuta automat.

Cuva inferioara, elementul prin care trece materialul, poate fi echipata cu transportor cu spirala flexibila, cu snec sau pneumatic.

In cazul produselor toxice sau cu pulberi fine exista solutia cu corp mobil etansat care, actionat vertical de cilindrii pneumatici, comprima partea inferioara a Big Bag-ului, facand ermetice partile in contact.
Aceasta face posibila deschiderea Big Bag-ului utilizand manusile de cauciuc prevazute.

Daca este necesar, particulele usoare se aspira aplicand o depresiune usoara, utilizand  unul sau doua racorduri pentru furtunele aspirante.

Accesorii:
- Racord pentru furtun aspirant
- Vibrator pentru cuva sau arcuri de cauciuc
- Ciocan pneumatic cu actiune directa asupra Big Bag-ului
- Cilindru de fund cu sistem pentru ruperea podurilor/ extractor pentru produsele care nu curg usor
- Valva cu diafragma pentru reglarea fluxului de iesire a produsului si pentru golirea partiala cu reinchidere a Big Bag-ului
- Sistem de cantarire a materialului extras cu celule de cantarire, pentru o dozare precisa si sigura
- Variante de executie din otel inoxidabil AISI 304 sau 316.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura