Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme centralizate de transport

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sistemele centralizate de transport pentru materiale utilizate in industria procesarii maselor plastice sunt flexibile si modulare. Materialele transportate pot fi granule, macinatura sau fulgi cu diferite greutati specifice.

Incarcarea materialelor pentru depozitarea in silozuri exterioare se realizeaza de regula cu un sistem de transport pneumatic.

Sistemul de transport centralizat a materialului din silozuri la punctele de lucru (masini de injectie, extrudere) este cu functionare in aspiratie si chemare secventiala.

Creierul este un sistem electronic care gestioneaza instalatia, un control sigur in transmiterea si primirea datelor, fiabil in timp si simplu de utilizat, dotat cu iesire seriala pentru legarea la un calculator. Gestioneaza pana la 60 de puncte de incarcare. Pot sa fie gestionate supape pentru curatirea conductelor, selectarea valvelor de preluare din silozuri exterioare, valve proportionale, etc. Sistemul gestioneaza toate perifericele cu alimentare la 24 Vca, cu cablu unic.

Sistemul poate fi echipat suplimentar cu componente pentru dozarea materialelor sau deumidificarea acestora.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura