Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Plastconsult Srl

0740-995494, 0740-995494

Uscatoare Shini cu aer uscat SDD

Taiwan
Model:
Taiwan
Out of stock
Telefon:
0740-995494
 

Detalii produs

Uscatoare Shini cu aer uscat seria SDD

La unele materiale plastice higroscopice ca si cele biodegradabile pe baza de amidon sau PLA respectiv masele plastice clasice pe baza de produsi petrochimici ca si poliamida, policarbonat, poliester etc. s-a demonstrat faptul ca uscarea cu uscatoare traditionale cu aer cald nu este suficient de eficienta, fiindca performantele acestor sisteme, depinde mult de continutul de umiditate al mediului exterior.

Pentru uscarea acestor mase plastice este necesar aer cu continut redus si constant de umiditate, unde continutul de umiditate este 0.02% sau mai mic. Cu aceasta solutie la masele plastice tehnice se pot obtine caracteristici fizice optime si calitate de suprafata ireprosabila.
Prelucatorii de mase plastice sunt ajutati de uscatoare eficiente de eliminare a umiditatii aerului pentru evitarea defectiunilor de injectare, de exemplu contractii sau retasuri exagerate.

Aceste uscatoare functioneaza in bucle inchise, cu ajutorul carora se poate obtine un punct de roua de -40 °C sau mai mic.

Seria de uscatoare cu aer cald SDD se compun dintr-o combinatie compacta, mobila de rezervor termoizolant si un uscator tip ā€˛fagure de albineā€¯.
Capacitatea rezervoarelor uscatoarelor este in domeniul 20-1200 litrii. Debitul aerului uscat este in domeniul 30-700 m ³/ora. Toate modelele sunt dotate cu comanda computerizata. Alimentatorul de granule prin vacumare poate fi comandat optional.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Plastconsult Srl
Persoana de contact: Balint Tibor
Adresa: Str. Horea, Nr. 56-58, Ap..20
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0740-995494
Telefon mobil: 0740-995494
Fax: email: btz58@yahoo.com
Website: http://www.plastconsult.bizoo.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi