Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Plantirom S.R.L.

0744-386.196,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2002, Plantirom S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Ramnicu Valcea, judetul Valcea.

Firma Plantirom S.R.L. are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de plante medicinale (menta, anghinare, coada calului, codita soricelului, coaja de crusin, mustel, vasc, matase de porumb, codite de cirese, flori de tei, macese). Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Plantirom S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.Si pentru ca Plantirom S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
Produse si servicii:
plante medicinale (menta, anghinare, coada calului, codita soricelului, coaja de crusin, mustel, vasc, matase de porumb, codite de cirese, flori de tei, macese)
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2002

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Plantirom S.R.L.
Persoana de contact: Linte Luminita
Adresa: Str. Violetelor 14 Bl. N 29 Sc. A Ap. 1
Localitate: Ramnicu Valcea
Judet: Valcea
Telefon: 0744-386.196