Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pitiricky
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii educative copii O lume de poveste
850 lei
Brand
Pitiricky
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru ca noi pretuim copilaria, am creat un mediu familial, plin de caldura si culoare, armonios, in care copii sa se joace si sa invete in acelasi timp.

Ereditatea, mediul înconjurãtor şi educaţia îşi pun amprenta asupra formãrii şi dezvoltãrii personalitãţii micilor nostre minuni de aceea educaţia pe care o primeşte copilul în mijlocul nostru are ca punct de plecare cunoaşterea şi stimularea potenţialului său şi astfel le putem dirija dezvoltarea în ritmuri proprii. Noi le oferim copiilor posibilitatea sã îşi exprime dorinţele, aspiraţiile, interesele, sã inveţe progresiv, printr-o activitate ordonatã, planificatã. Activitatea desfãşuratã în clubul Piţiricky le stimuleazã dezvoltarea aptitudinilor cognitiv-comportamentale şi le oferã posibilitatea de abordare mai clară şi mai profundã a relaţiilor cu lumea înconjurãtoare.

Este un proces de învãţare iniţialã, de modelare sistematicã şi gradatã, care ţine cont de posibilitãţile reale ale grupului de copii şi în acelaşi timp, de dezvoltarea diferitã a fiecãruia dintre ei.

Va invitam sa va convingeti.www.pitiricky.ro
Din Gura in Gura