Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Aqualife Piscine

Piscine pentru o viata
0725850177, 0725850177

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o echipa de oameni cu experienta in constructii piscine, intretinere piscine si reparatii piscine.

Obiectivul nostru principal fiind realizarea unor constructii de piscine care sa impresioneze, si, care, mai ales, sa fie pe gustul clientilor nostri. Oferim design original, in functie de cerinte si de spatiul existent, solutii pe cat de ingenioase pe atat de atragatoare.

Avand in vedere ca piscina este unul dintre punctele de atractie ale unei locuinte, aceasta zona trebuie sa impresioneze si sa creeze un ambient placut si revigorant.

Construim piscine numai cu materiale de cea mai buna calitate, iar acest lucru se vede in rezultatul final al muncii noastre. Placajele si accesoriile din piscine se fac in functie de preferinte, cele mai populare fiind mozaic sau liner, posibilitatile din acest punct de vedere fiind, practic, nelimitate.

Intotdeauna incercam sa alegem, in deplin consens cu clientii nostri, varianta cea mai potrivita, astfel incat pretul piscinei sa ajusteaza in functie de buget, dorinte si situatia din teren.

Va oferim, de asemenea, solutii dintre cele mai moderne de realizare a constructiei, inclusiv constructii piscine prin torcretare, ce confera unei piscine din beton versatilitate, durabilitate si impermeabilitate.

Aceasta tehnica ne sprijina in indeplinirea unui alt obiectiv important al nostru. Acela de a oferi piscine de lux, care sa dureze o viata!
Produse si servicii:
constructii piscine beton
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Aqualife Piscine
Persoana de contact: Piscine Aqualife
Adresa: Ilfov
Localitate: Ilfov
Judet: Ilfov
Telefon: 0725850177
Telefon mobil: 0725850177
Website: http://www.piscineaqualife.ro/