Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piscina exterioara din fbra de sticla-Bacau

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14136 €
Brand
PMO 11000
Out Of stock
Descriere
Piscina din rasini poliesterice special armate cu fibra de sticla.

Interiorul piscinei este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice.

Dimensiuni:11000 mm lungime x 3800 mm latime x 1500 mm adancime.
Principalele avantaje ale piscinelor din poliesteri armati cu fibra de sticla sunt:
-costuri si lucrari reduse pentru amplasarea piscinei. Se executa sapatura la locul de amplasare a viitoarei piscine si eventual se toarna o placa de beton pe fundul gropii daca terenul nu este suficient de rezistent;
-durata scurta de instalare si punere in functie a piscinei (de maxim 2 zile de la coborarea in groapa a acesteia). In felul acesta deranjul cu lucrarile de constructii si instalatii este minim.
-raportul pret-calitate foarte bun avand in vedere ca se acorda o garantie de 15 ani pentru corpul piscinei si 2 ani pentru instalatiile de filtrare si recirculare;
-piscinele monobloc au calitatea de a fi calde, placute la atingerea cu corpul dar in acelasi timp pot fi curatate si igienizate foarte simplu, cu detergenti si dezinfectanti clasici. Impreuna cu piscinele livram toate echipamentele necesare bunei functionari a piscinei: pompe, filtre, lampi subacvatice, tablouri electrice, set complet de fitinguri si robineti.
Livram si substantele pentru dezinfectia si limpezirea apei atat pe baza de clor cat si pe baza de oxigen activ sau lampi cu radiatii ultraviolete.

Firma noastra are echipe de service care asigura remedierea eventualelor defectiuni din perioada de garantie si postgarantie, dar care acorda si asistenta tehnica privind exploatarea, intretinerea si conservarea piscinei pe timpul sezonului rece.

Pretul piscinei include transportul, montajul instalatiilor si punerea in functiune a piscinei.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru www.piscine-familiale.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura